4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2019 17:00

29.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez se loučí další vysokou porážkou


Branky


6

Otrokovice porazily Valašské Meziříčí vysoko 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Otrokovice vykročily za vítězstvím hned v úvodu utkání. Po pěti minutách dostal  dlouhý míč za obranu Jiří Kiška, který si jej hned prvním dotykem dal mimo dostah vyběhnutého  brankáře Pobořila a následně skákavý míč poslal do odkryté branky a Viktorka vedla 1:0. Otrokovice ihned sahaly po dvoubrankovém vedení. Nejprve v deváté minutě otrokovický úočník netrefil branku. Následně o dvě minuty později v jedenácté minutě se zaskvěl hostující brankář Pobořil proti střele z levé strany. Domácí přece jenom svému soupeři odskočili. V osmadvacáté minutě se dokázal v pokutovém území zbavit dvou hráčů jeden z otrokovických a následně předložil přihrávkou pod sebe míč Mário Telnarovi, který už měl před sebou odkrytou bránu Valašského Meziříčí, kterou nešlo z malého vápna netrefit. Minutu před koncem dokázali domácí definitivně rozhodnout. Nastoupaný rohový kop z pravé strany si na přední tyči našel Filip Přikryl a hlavou jej poslal za záda bezmocného brankáře.

Ve druhém poločase bylo už o vítězi tohoto utkání v posledním kole Moravskoslezské fotbalové lize rozhodnuto. Dlouho to vypadalo, že i na konci bude svítit na světelné tabuli poločasové skóre 3:0. Jenže domácí byli nakonec proti. V předposlední minutě normální hrací doby navedl jeden z hráčů míč z pravé strany na střed a kolmicí vyslal jednoho ze spoluhráčů, který potáhl míč až k  brankové čáře odkud přišel dloubáčkem centr, který ještě přizvedl Pobořil, i tak se ale snesl k Petru Červinkovi, který jej z voleje placírkou dostal do odkryté sítě a upravil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
René Bača - trenér Valašského Meziříčí: Nezačali jsme vůbec dobře. Dostali jsme hned v úvodu branku. Otrokovice byly daleko lepší na balónu a my jsme naopak míč ihned po jeho získání ztráceli. Určitě nejsem s předvedenou hrou ani výsledkem dnešního zápasu spokojený.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] (59. T. Hrnčiřík [-] ) - F. Markovič [-] , F. Přikryl [-] , P. Červenka [-] , M. Malý [-] , M. Vašulka [-] , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Bahounek [-] (66. T. Mlýnek [-] ) , A. Jasenský [-] , M. Telnar [-] (46. M. Kutáč [-] )

TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - Z. Sovák [-] (22. P. Furmánek [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , M. Výmola [-] , M. Gonda [-] (73. M. Gajdoš [-] ) , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , J. Kocián [-] , J. Matyáš [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Utkání bylo předehráno. Otrokovice vyhrály 4:0

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích