2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

29.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina se udržela


Branky


51. T. Masař , 56. J. Silný - 13. T. Duba , 36. R. Matulka , 47. T. Duba , 62. M. Skalník
9

Nečekanou výhru 4:2 slavili fotbalisté Vrchoviny v Kroměříži a díky ní se zachránili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním zápase letošní sezóny MSFL přivítali Hanáci celek, který se snažil využít teoretickou šanci na záchranu. Domácí nastoupili bez zraněného Zavadila, druhý stoper Matoušek měl třízápasovou stopku za vyloučení, Motal byl na svatbě sestry a trenér Červenka tak musel hodně improvizovat. A hosté jako by horší rozpoložení Hanáků vycítili, od první minuty vysoko napadali jejich rozehrávku, která byla navíc velmi pomalá a nejistá. Oproti tomu hrála Vrchovina rychle, kvalitně a s obrovským nasazením. Několik rychlých nebezpečných útoků zatím Vrchovina nedotáhla do přímého zakončení. Na druhé straně předvedl pěknou individuální akci Okleštěk, který se zbavil dvou protihráčů, ale pravačkou mířil jen těsně vedle. Do vedení šli hosté, když se nenápadně nakopnutého míče směřujícího do vápna zhostil pohotový Duba a podél Jíchy otevřel skóre. O dvě monuty později mohl vyrovnat Silný, ale svůj samostatný únik zakončil jen slabou střelou, se kterou si Šmída poradil. Ve 26.minutě si na pěkný Krhutův centr naběhl Jeleček, ale jeho hlavička šla těsně vedle. Ve 29.minutě pak střílel těsně vedle hostující Michal Skalník. O dvě minuty později pádil z vlastní poloviny Duba a svůj únik zakončil po kličce Šmerdovi prudkou ránou, kterou Jícha chytil. Ve 36.minutě si Hanáci počínali laxně v rozehrávce, kdy nakonec Cupáka obral o míč Matulka a svůj únik nekompromisně zavěsil střelou do sítě. Poločas, který se domácím vůbec nevydařil, zakončil další ránou Duba a Jícha musel opět zasahovat.

Druhou půli  načal třetí gól v domácí síti, který z volného přímého kopu vstřelil Duba. Nicméně faul, za který nařídil rozhodčí Popelák zmínění přímý volný kop, vůbec nebyl. Domácí pak konečně zvýšili aktivitu a odměnou jim byl gól, který vstřelil parádní ránou z dálky Masař. Když Silného přízemní centr propadl do sítě, bylo to už jen o jednu branku. Snahu domácích však zhatila 60.minuta, kdy se měl pískat šlapák na Jelečka, ale rozhodčí odpískal až následné kopnutí Dvořáka do ležícího protihráče, přičemž domácího nedávno před tím střídajícího stopera ihned vyloučil. Vrchovina tak dostala možnost zahrávat trestný kop, po kterém vznikl v domácím vápně velký závar, na jehož konci dotlačil Michal Skalník míč za brankovou čáru. Kromě střely Krhuta ze 74.minuty, která šla těsně vedle, už oslabení domácí nic nevymysleli a výhra tak putovala na Vrchovinu.

Jak se nakonec ukázalo, tři body měly pro hosty cenu zlata, když Rýmařov vyhrál v Dolním Benešově, Hodonín prohrál doma s Líšní a při rovnosti bodů tří celků rozhodovala minitabulka z jejich vzájemných zápasů a tu vyhrál náš dnešní soupeř. Hostující hráči se svými výborně povzbuzujícími příznivci tak mohli oslavit záchranu MSFL. To domácí ještě dlouho po závěrečném hvizdu seděli sklesle v šatně a do řeči jim moc nebylo, domácí prohra s celkem ze spodku tabulky a pokažená rozlučka s jinak velmi dobrou sezónou musela zamrzet.

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Nezvládli jsme začátek zápasu, který jsme bohužel prospali a inkasovali branku. Bylo velké vedro a v něm se výsledek zápasu těžko otáčí. Navíc jsme dostali červenou kartu a většinu druhého poločasu jsme hráli o jednoho hráče méně. Zápas mě bohužel zklamal.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - D. Šmerda [-] , T. Jeleček [-] - M. Cupák [-] , D. Chytil [-] (52. A. Dvořák [-] ) , T. Okleštěk [-] - J. Silný [-] (78. J. Krejčíř [-] ) , V. Marchuk [-] (59. E. Mlčoch [-] ) , T. Masař [-] , D. Krhut [-] , M. Kovář [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] , L. Smetana [-] - L. Michal [-] , L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] (84. D. Bača [-] ) - R. Matulka [-] (78. L. Wolker [-] ) , M. Skalník [-] (87. J. Švanda [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 61. T. Masař , 87. D. Šmerda - 40. R. Matulka , 45. L. Zbytovský , 61. M. Svoboda , 86. J. Vašíček , 90. L. Michal . ČK: 60. A. Dvořák .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Popelák Luboš - VOSTREJŽ Ivan, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Domácí zakončí sezonu vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích