V. Mozol 28.
A. Varadi 54. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek je krůček od druhé ligy


Branky


28. V. Mozol , 54. A. Varadi (p.)
8

Valcíři se po domácí výhře nad Vyškovem vyhoupli do čela třetiligové tabulky. Lipiňáci kráčí pomalu za svým postupovým snem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valcíři si i nadále drží jarní neporazitelnost. O tu je nepřipravili ani hráči MFK Vyškov, kteří se před jarními odvetami dali označit za černého koně třetiligové soutěže. Situace se nakonec vyvinula jinak, i tak byli Vyškovští těžkým oříškem.

O první změnu skóre se ve 28. minutě postaral středopolař Václav Mozol, který si uvnitř velkého vápna zpracoval přihrávku od Vašíčka a ranou doprostřed brány propálil hostujícího gólmana Šustra - 1:0.

Výhru pak pečetil v úvodu druhého dějstí náš nejlepší střelec sezony, Adam Varadi, který proměnil pokutový kop nařízený za faul vyškovského kapitána Jeřábka na Vychodila. Po hodině hry mohlo být ještě veseleji. Hosté po standardní situaci pozapomněli na zadní vrátka, do úniku se dral po pravé straně Mozol, ten pak přízemní přihrávkou našel zcela volného Hykela, ale náš krajní záložník svou akci překombinoval. Míč se následně dostal znovu k Mozolovi, a ten jej křižnou ranou lehce otřel o pravou tyč hostující brány. Slušně zaplněné Stovky (957 platících diváků) mohli být o pět minut později svědky další rychlé akce Valcířů. Vašíček krásně středem hřiště uvolnil Varadiho, ten nejprve uspěl v souboji s Krejčím, ale na gólmana soupeře si bohužel nepřišel. Když pak v samostatném úniku neuspěl v 69. minutě ani Hykel, skončilo utkání s Vyškovem výhrou domácího celku v poměru 2:0. Valcíři tak využili zaváhání dosud vedoucí Líšně, která v Uničově pouze remizovala 2:2, a vyhoupli se do čela třetiligové tabulky. Pokud borci s příčným pruhem přes prsa dokáží naplno bodovat příští týden v Hlučíně, bude se ve Stovkách znovu chodit na druholigový fotbal. 

zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku-Místku: Teď už vše máme ve svých rukou. Pokud zvládneme utkání v Hlučíně, postoupíme. K utkání s Vyškovem snad jedno, naše defenzíva pracovala velmi dobře. Uhráli jsme nejen výhru, ale další nulu vzadu. Každopádně bych chtěl strašně moc poděkovat našim fanouškům. Těch se sešla skoro tisícovka, a já věřím, že přijedou za námi i v posledním kole do Hlučína.

MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: V dnešnim zápase jsme byli aktuálně nejlepšímu týmu MSFL vyrovnaným soupeřem. Bohužel se už třetí zápas trápíme v zakončení. V prvním poločase byl Frýdek o něco lepší, my byli zbrklí na míči a proto jsme volili špatná řešení ve finální fázi. Frýdek se dostal do vedení po rychlém protiútoku. Ve druhé půli jsme byli aktivnějším týmem. Zápas se zlomil v padesáté minutě, kdy Abega neproměnil tutovku a vzápětí dostal soupeř dáreček od pana rozhodčího v podobě penalty. Tu Varadi se štěstím proměnil. My zápas dohráli na polovině domácích, ale bohužel nemáme klasického hroťáka, který by přetavil nebezpečné situace v gól. Nejlepším hráčem zápasu byl jednoznačně Lahodný. Zdroj: www.mfkfm.cz



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , P. Literák [-] , D. Bialek [-] - M. Hýbl [-] (52. J. Hruška [-] ) , L. Duda [-] , L. Vychodil [-] , V. Mozol [-] , T. Hykel [-] - V. Vašíček [-] (75. T. Gomola [-] ) , A. Varadi [-] (90. A. Mrkvička [-] )

MFK Vyškov
M. Šustr [-] - V. Novotný [-] , M. Sečkář [-] , J. Krejčí [-] - M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (70. M. Hirsch [-] ) , M. Vintr [-] , K. Jaroš [-] (32. T. Langer [-] ) - - . Ayissi [-] (85. J. Lukášek [-] ) , F. Malár [-]

ŽK: 36. V. Vašíček , 83. T. Hykel - 34. F. Malár , 81. V. Novotný .
Počet diváků: 957. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - MACHAČ Lukáš, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Frýdek chce nahoru, a proto musí vyhrát

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích