0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravskoslezská liga v Dolním Benešově zůstává!


Branky


8

Na trávníku stadiónu v Novém Městě se odehrálo jedno z klíčových utkání, od kterého se očekávalo výrazné vyjasnění v sestupovém pásmu letošního ročníku MSFL. Domácí k němu nastupovali s jasným cílem. Vítězství a plný bodový zisk byl předpokladem k udržení MSFL i pro příští ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. minutě už ochozy domácích jásaly, ale brankář Chvěja připravil fantastickým zákrokem o gólovou radost Matulku. Hosté poprvé ohrozili domácí branku ve 14. minutě, střela Rubého se však mezi tyče nevešla. Ani v 17. minutě se domácí z vedoucího gólu neradovali, Pecuch obětavým skluzem zablokoval střelu Zbytovského. Další průběh hry ovlivnila 21. minuta. Brankář Kolář zahrál nedovoleně rukou mimo pokutové území a za zmaření zjevné brankové příležitosti nemohlo následovat nic jiného než jeho vyloučení….. Jak to však nejednou ve fotbale bývá hosté „přesilovku“ nevyužili, a naopak domácí tento fakt vyburcoval do maximálních obrátek! Ve 32. minutě odvrátil gólovou pohromu Haas po střele Michala Skalníka. Ve 35. minutě se znovu zaskvěl brankář hostů Chvěja, který si poradil s dělovkou Zbytovského. Na druhé straně minula cíl pohotová střela Býmy ve 38. minutě. Po změně stran si domácí vypracovali několik „tutovek“, ale kýženého gólu se nedočkali.

V 56. minutě pálil z otočky Duba – branku netrefil. V 60. minutě se střela Zbytovského z přímého kopu odrazila od zdi na kopačky M.Skalníka, jeho dorážka zasvištěla kolem pravé tyče. V 64. minutě zachránil domácí od pohromy střídající brankář Šmída, který si poradil s „blafákem“ hostujícího kanonýra Labudy. Své vyložené střelecké pokusy „zazdili“ v 77. minutě Svoboda a v 82. minutě M. Skalník a tak se po závěrečném hvizdu naděje na vytoužené vítězství a účast v příštím ročníku MSFL rozplynula jako pára …..

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Na to, že naši hráči hráli od 20. minuty o deseti, podali obdivuhodný výkon. Soupeře přehráli, vypracovali si dostatek příležitosti, abychom ten zápas vyhráli, bohužel to bylo o tom gólu, který jsme nedali, a proto to skončilo tak jak skončilo.

FC Dolní Benešov
Michal Spruch: Zápas se odehrával ve velmi bojovném duchu. Domácí ho potřebovali vyhrát, šli za vítězstvím, ale neměli štěstí v koncovce. Naše mužstvo soustředěným a bojovným výkonem vydřelo remízu, zachránili jsme si třetí ligu, to byl náš cíl. Co se bude dít v klubu dále to se uvidí.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
M. Kolář [-] - O. Vícha [-] (67. M. Svoboda [-] ) , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] - L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , L. Michal [-] (23. P. Šmída [-] ) - R. Matulka [-] (46. T. Duba [-] ) , M. Vopršal [-] , M. Skalník [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] , A. Karčmář [-] , J. Býma [-] (59. A. Baránek [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (90. D. Skroch [-] ) , O. Adamík [-] (67. M. Blahuta [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Strakoš [-]

ŽK: 81. K. Skalník - 45. J. Býma , 47. M. Pecuch , 70. J. Romaněnko . ČK: 21. M. Kolář .
Počet diváků: 294. Rozhodčí: ZAORAL Vít - DENEV Alex, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Vrchovina doma tento souboj zvládne.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích