2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod si poradil s Otrokovicemi


Branky


8

Uherský Brod porazil Otrokovice 2:1 a zůstává v MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první vážnější akci čekali diváci v Uherském Brodě až do jednadvacáté minuty. V té nabral rychlost Šimon Chwaszcz a dostal se až k přihrávce z úhlu. Jeho spoluhráč se málem dostal k dorážce ze zajímavé pozice, ale jeden z otrokovických obránců dokázal dostat míč do bezpečí. Ve 38. minutě se už Uherský Brod dostal do vedení. Po rohovém kopu zahraného Mančíkem z pravé strany se dostal ke gólové hlavičce Šimon Chwaszcz a otevřel skóre.O dvě minuty později se zaskvěl brankář Semnako proti střele domácího Hradila. Ve 41. mnutě se opakovala akce z před tří minut. Centr z rohového kopu z pravé strany si tentokrát našel ve vzduchu Marek David a podruhé během tří minut překonal Semanka z rohu. Uherský Brod tak šel do šaten s dvoubrankovým vedením v zádech.

V 65. minutě také konečně zahrozili pořádně hostě, když se dostali ke střele ze zajímavé pozice, ale míč skončil těsně vedle levé tyče branky Dostála. Nakonec se ale hostující Viktoria dočkala čestného úspěchu. Jenže ten přišel pozdě. Až v samotném závěr,u v první nastavené minutě. Střelcem hostů se stal Filip Přikryl, který tak připraval uherskobrodského brankáře Dostála o čisté konto a kosmeticky upravil konečné skóre utkání na 2:1. Otrokovické čeká v posledním kole poslední celek tabulky Valašské Meziříčí, proti kterému budou chtít ukončit sérii tří prohraných utkání v řadě a rovněž budou hájit své deváté možnost, přičemž mají možnost posunout se ještě na osmé místo právě před Uherský Brod, který je touto výhrou přeskočil. Uherský Brod zajíždí na půdu Vyškova.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Dnešní utkání bylo fyzicky i psychicky velice náročné. Jsme nesmírně rádi, že jsme jej zvládli vítězně a máme klid, jsme zachráněni. Jsem rád, že jsme k tomu nepotřebovali žádnou pomoc a zachránili jsme se sami. Budeme si to užívat, ale dnes to byl od rozhodčího špatný výkon.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] (35. J. Horáček [-] ) - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] , M. Pochylý [-] , M. David [-] - M. Malenovský [-] , M. Mančík [-] (80. M. Kúdela [-] ) , R. David [-] , E. Hradil [-] (73. L. Jaroněk [-] ) - Š. Chwaszcz [-] - T. Ťok [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] (58. M. Kutáč [-] ) , F. Markovič [-] , J. Buchlovský [-] , J. Koňařík [-] (46. A. Bahounek [-] ) , F. Přikryl [-] , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Jasenský [-] , M. Fiala [-] (46. M. Telnar [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 75. T. Ťok - 17. J. Koňařík , 56. F. Přikryl , 76. A. Jasenský .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - GASNÁREK Michal, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Rovněž těžký zápas na tipování, ale věřím trošku více domácím.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích