1:1
(1:0)
64. D. Kraut (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov příští rok v MSFL neuvidíme


Branky


42. D. Dydowicz - 64. D. Kraut (p.)
8

Po remíze 1:1 s Hlučínem ztratil Rýmařov šanci na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po šesti minutách zahrozili domácí, ale dvě střely v krátkém sledu se neujaly. Nejprve tu první vykopl hostující brankář Kolenko a následná byla nepřesná. Hlučín zahrozil ze standardní situace ve čtyřiadvacáté minutě, kdy po faulu zahrával volný přímý kop těsně za pokutovým území. Pokus ale mířil pouze do zdi. O čtyři minuty později hostující hráč mířil po zemi těsně vedle branky domácího brankáře Kameníka. V jednačtyřicáté minutě zahrávala domácí Jiskra volný přímý kop z dobré pozice, ale exekutor zahrál míč pouze do zdi, jenže trefil ruku jednoho z bránících hráčů, a tak pozici standardky ještě vylepšil a míč se posunul více k hostující brance. O minutu později tedy Daniel Dydowidz střílel těsně za vápnem nádherně do šibenice přes zeď a Kolenko nestačil ani zareagovat a jen se ohlédl. Rýmařov tak šel do šaten s jednobrankovým náskokem.

Hned ve druhé minutě druhého poločase se jen tak tak nedostal domácí hráč do zakončení na zadní tyči po rozehrané standardní situaci z poloviny hřišti a následnému prodloužení hlavičkou.V 59. minutě byl už hostující brankář překonán, míč pod ním prošel, ale nakonec skončil mimo. V 62. minutě se srazili dva hráči v pokutovém území domácích a rozhodí písknul pokutový kop. K jeho exekuci se postavil nejlepší hlučínský střelec Dominik Kraut a střelou po zemi k tyči poslal Kameníka na druhou stranu a srovnal na 1:1. Čtyři minuty před koncem utkání se zaskvěl Kolenko zákrokem proti hlavičce po rohovém kopu domácích. Utkání tak skončilo 1:1 a Rýmařov už nemá šanci na udržení v soutěži, protože má horší vzájemné zápasy s Hodonínem i Vrchovinou.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Nemyslím si, že se pokutový kop měl pískat, takže z toho zápasu cítím takovou pachuť. Utkání skončila takovými výsledky, jak jsem čekal, takže jsme museli zvítězit. Bohužel se to nepovedlo, takže jsme ve čtveřici, která padá. Budeme se připravovat na příští sezonu.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] (90. N. Tilkeridis [-] ) , J. Kolísek [-] , P. Kundrátek [-] , T. Šupák [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] , D. Hleba [-] (85. P. Ondruška [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - M. Foltyn [-] - P. Žižka [-] , D. Kraut [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] , M. Krejčí [-] (68. T. Vengřinek [-] ) , T. Dostál [-] (75. C. De [-] ) , J. Málek [-] , K. Jančík [-] (87. O. Pyclík [-] )

ŽK: P. Kameník , 23. J. Furik , 29. T. Šupák - 22. T. Dostál , 41. R. Štefek , 73. D. Kraut .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Slabý Jiří - DORUŠÁK Petr, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Souboj o šest bodů, který nemá favorita.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích