J. Ambrozek 51. (p.)
J. Ambrozek 81.
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň ztratila v Uničově a už není první


Branky


51. J. Ambrozek (p.) , 81. J. Ambrozek - 56. D. Krška , 89. L. Hanuš
8

Uničov uhrál s Líšní remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se toho mnoho neodehrálo. Uničov měl trošku více ze hry a dostal se do pár zajímavých situací, ale žádnou z nich neproměnil a skóre se tak neměnilo. Naopak Líšeň se téměř do ničeho nedostala a tak domácí trenér Dušan Žnolík litoval, že se jeho svěřenci neujali vedení. „Soupeř by to potom musel otevřít a my bychom mohli hrozit z brejků do otevřené obrany,“ popisoval plán. Nejdůležitějším momentem bylo zranění domácího Patrika Strnada, který sice úvodní dějství dohrál, ale do druhého už nezasáhl. Vzhledem k tomu, že na lavičce náhradníku Uničova byli pouze dva dorostenci, kteří hráli dopoledne také zápas a jeden obránce, tak se jednalo o oslabení ofenzivy.

Jenže Uničovu to na první pohled neuškodilo, protože hned šest minut po návratu ze šaten kopal pokutový kop Jan Ambrozek a poslal svůj tým do vední, protože penaltu bezpečně proměnil. Radost v domácím táboře netrvala dlouho. Konkrétně pět minut. V 56. minutě rozehrával volný přímý kop David Krška a jeden ze dvou hráčů ve zdi udělal úskok a míč tedy prošel rozestoupenou zdí a skončil na přední tyči v síti brankáře Štěpána Spurného. Následně měla více ze hry Líšeň, ale opět šel do vedení Uničov. Po individuální akci se do vápna dostal opět Jan Ambrozek a střelou na přední tyč dal svoji druhou branku v utkání. Trefil se už ve čtvrtém zápase po sobě. Jenže Uničovu sebral vítězství minutu před koncem Ladislav Hanuš střelou z voleje ze dvaceti metrů. Oba týmy se tak rozešli smírně 2:2. Uničov skončí jistě pátý. Naopak Líšeň spadla na druhou příčku a musí v posledním kole zvítězit a čekat na zaváhání vedoucího Frýdku - Místku.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: V prvním poločase jsme měli nějaké šance, soupeř se do ničeho nedostal. Škoda, že jsme nešli do vedení, oni by to museli otevřít a my bychom mohli hrozit z brejků do otevřené obrany. Neměl jsem moc možností na střídání. Ve druhé půli nás Líšeň zatlačila. Remíza je asi spravedlivá.




Sestavy


SK Uničov
Š. Spurný [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , O. Seibert [-] , R. Bala [-] - J. Ambrozek [-] , P. Jeřábek [-] (91. T. Macháček [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Bača [-] - T. Komenda [-] , P. Strnad [-] (46. P. Purzitidis [-] )

SK Líšeň
J. Vítek [-] - M. Rolinek [-] (53. D. Jambor [-] ) , P. Demeter [-] , . Reteno [-] , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (70. T. Šperka [-] ) , J. Černín [-] , M. Bednář [-] (36. L. Hanuš [-] ) , T. Smejkal [-]

ŽK: 84. J. Ambrozek - 20. M. Bednář , 29. J. Hlavica , 69. P. Demeter , 81. J. Černín .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - TOMANEC Josef, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Uničov se rozjel a nezastaví ho ani Líšeň.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů