2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín se udržel


Branky


8

Derniéru v MSFL sehrál Spartak proti Hodonínu, proti kterému měl doposud víceméně kladnou bilanci – pohárové vítězství v sezóně 2016/2017, remízu v Hodoníně 1:1 a domácí vítězství 3:1 v loňské sezóně a vítězství 2:1 v Hodoníně na podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě okupovali před zápasem příčky, které ohrožovaly jeho třetiligovou existenci a zápas v Hulíně byl pro ně z tohoto důvodu klíčový. Na první pohled byli také hodonínští nervozní.

Zápas se ale pro hosty vyvíjel opravdu dobře. Běžela 27. minuta zápasu, hosté zahráli roh, centrovaný balón si našel Suchý a hlavou poslal míč mimo dosah rukou Marka Machalického 0:1.

Spartak se nevzdal a byl aktivnější, lepší a silnější na míči. Hosté ale pozorně bránili. V 32. minutě se Martin Vyskočil vedl míč do pokutového území, poslal ostrý centrovaný míč, na který nabíhal Michal Šrom, ale míč nedostihl. 

V 37. minutě ale přišla fotbalová lahůdka. Michal Šrom se řítil sám na branku a vybíhající brankář Martin Petráš jej před pokutovým územím srazil. Jasná červená karta, hosté do desíti a přímý kop z ideální pozice. Ten si vzal na starosti Václav Ondřejka a přesnou trefou k tyči srovnal skóre. 1:1
Spartak byl při chuti a hrnul se dál na branku Hodonína. V 44. minutě zatáhl míč do pokutového území Jiří Oulehla, poslal ostrou přihrávku do pokutového území, kam si na ni naběhl Michal Šrom, jehož zakončení reflexivně vyrazil náhradní brankář hostí Marek Novotný.

Další zmařenou brankovou situaci předvedl Spartak v 46. minutě, kdy Michal Šrom vyvezl míč, přihrál na volného Michala Mináře, který však v ústrety brankáři Novotnému poslal míč nad branku!

V 54. minutě Minářovu střelu vyrazil brankář Novotný a festival neproměněných šancí pokračoval. 

V 58. minutě však Spartak zahrál rohový kop a na zadní tyči číhající Michal Minář míč přece jen uklidil do branky – Spartak se ujal vedení 2:1.

Brankový náskok, hosté v deseti svazovaní nervozitou a uvolněně, herně lepší a s přehršlí šancí hrající Spartak – co více si přát, jak ještě lépe to mít rozehrané?

Hosté se ale nevzdávali.

Ústřední postavou se stal jejich forvard Filip Žák, který se v 63. minutě kličkami uvolnil a poslal míč jen těsně vedle branky. 

Na druhé straně v 66. minutě postupoval na branku sám Martin Vyskočil, jeho střelu ale nohou vykopl brankář Novotný.

Trest trest trest za neproměnění těchto šancí, nic jiného snad ani přijít nemohlo.

68. minuta a Hodonín vystřihl kombinaci, kterou z hranice šestnáctky zakončil právě Filip Žák přesně k tyči 2:2 a Hodonín začal žít. 2:2
V 75. minutě pak hosté napálili míč do pokutového území, kde jej tečoval znovu Filip Žák a hosty poslal do vedení 2:3.

Vedení mohli hosté pojistit v 84. minutě – osamocený Piňa se řítil na Machalického, zakončil ale nad branku. 

Hosté po závěrečném hvizdu sudího Vostrejže vběhli celý radostní na hrací plochu a slavili. V jejich situaci bylo vítězství nad Spartakem husarským kouskem. Spartak však dobře rozehraný zápas opět a poněkolikáté v této sezóně ztratil a to jej ve výsledku mrzí. Mít ale všechny trumfy v rukou a nakonec proti oslabenému soupeři prohrát?? Věřme, že v nové etapě, která se začne psát v divizi, tu bude opět tým, z jehož hry i výsledků budeme mít radost i po devadesáti minutách.

Zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
Pavol Švantner - trenér Hodonína: V prvním poločase byl domácí Hulín lepším týmem, ale přečkaly jsme jejich šance. V šatně jsme si k tomu něco řekli a ve druhém poločase hlavně ke konci jsme už domácí přehrávali, přestože jsme hráli o jednoho hráče méně.



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - J. Zlámal [-] , V. Ondřejka [-] (89. T. Pospíšil [-] ) , M. Minář [-] (82. E. Sedláček [-] ) , M. Šrom [-] , J. Oulehla [-] , M. Tureček [-] , J. Koláčný [-] (74. V. Rožek [-] ) , M. Vyskočil [-] , T. Josl [-] , M. Vyskočil [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , P. Dione [-] (37. M. Novotný [-] ) , . Piňa [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , R. Sasín [-] (59. M. Opina [-] ) , P. Kyselka [-] , P. Bohun [-] (89. L. Mareš [-] ) , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

ŽK: 72. J. Koláčný , 75. T. Josl , 93. V. Rožek - 62. P. Kyselka . ČK: 36. M. Petráš .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POPELÁK Luboš, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Hodonín si nemůže dovolit ztrátu. Navíc Hulín už o nic nehraje.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích