2:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vyloupila Velké Meziříčí


Branky


20. P. Simr , 82. P. Partl - 40. T. Jeleček , 58. L. Motal , 62. M. Moravec , 68. T. Masař , 86. D. Chytil
7

Velké Meziříčí zakončilo sezonu vysokou domácí porážkou 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Hanácká Slavia Kroměříž vstoupila do utkání ve Velkém Meziříčí dobře. Byl lepším týmem, ale paradoxně udeřili domácí. Skóre otevřel ve dvacáté minutě nejlepší domácí střelec Pavel Simr. Přesně dvacet minut také trvala radost z vedení domácího celku. Hosté se totiž nemohli dlouhou dobu prosadit. Ve čtyřicáté minutě ale už bylo srovnáno. Hostující krajní obránce Tomáš Jeleček vystřelil po přetaženém centru Marchuka a překonal domácího brankáře Krubu a stanovil tak pět minut před přestávkou poločasové remízové skóre 1:1.

Ve druhém poločase to chvílemi vypadalo, že je na hřišti jen jedno mužstvo. Oba trenéři sáhli o poločase ke střídání, ale lépe se prezentovali hosté. Třináct minut bylo odehráno ze druhého dějství, když pronikl domácí obranou Tomáš Okleštěk. Dostal se i ke střele, kterou brankář Kruba vyrazil pouze k nohám Lukáše Motala, který dokonal obrat. Hned o čtyři minuty později se Oklešťkovi podařilo opět projít obranou Velkého Meziříčí a tentokrát  byl na konci jeho akce právě střídající Milan Moravec. V 68. minutě definitivně rozhodl o vítězství Hanácké Slavie Tomáš Masař, který se prosadil po přihrávce Mariána Kováře. Domácím se povedlo výsledek zkorigovat v 82. minutě zásluhou Pavla Partla. Poslední slovo ale měli opět hosté. Na konečných 5:2 upravil střídající Daniel Chytil. Kroměříž tak nadále zůstává matematicky ve hře o triumf v Moravskoslezské fotbalové lize. Velké Meziříčí už v posledním kole nehraje, protože utkání s Uničovem předehrávalo.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Dostali jsme hned z první nebezpečnější akce soupeře branku, ale věděli jsme, že domácí budou hrát ze zabezpečené obrany a čekat na brejkové situace. Ve druhém poločase už jsme byli lepší a hrálo se na jednu branku. Jsme rádi, že jsme to zvládli a příští utkání budeme chtít rovněž vyhrát.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - J. Dufek [-] (60. P. Chalupa [-] ) , P. Mucha [-] , L. Berka [-] (71. P. Partl [-] ) , V. Crkal [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (46. D. Krčál [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - D. Šmerda [-] (46. M. Moravec [-] ) , T. Jeleček [-] - T. Okleštěk [-] , L. Motal [-] , M. Cupák [-] - V. Marchuk [-] (60. D. Chytil [-] ) , T. Masař [-] (79. E. Mlčoch [-] ) , M. Kovář [-] , J. Silný [-] , D. Krhut [-]

ŽK: 66. P. Chalupa - 16. T. Masař .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mayer Jan - MIKYSKA Jan, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž ztratila v Uničově a bude to muset napravit ve Velmezu.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů