0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

27.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí svou životní šanci trestuhodně promarnili


Branky


9

Nováček Moravskoslezské ligy měl před dnešním utkáním šanci posunout se dvě kola před jejím závěrem na famózní 8. příčku tabulky! Bohužel po devadesáti minutách se tento sen rozplynul jako opar na rybníkem Nezmar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání při tom domácí rozehráli ve velkém stylu. Už ve 2. minutě poslal do stoprocentní gólovky Adamík kanonýra Býmu, ale ten branku přestřelil. V 7. minutě zradila střelecká muška i Haase…. Gólem neskončila ani další tutovka domácích v 9. minutě, Karčmářovu kolmici Adamík mezi tyče nepropasíroval!!! Hosté poprvé zahrozili v 15. minutě hry, Demeter nádherně uvolnil Dufka, ale jeho střelu zablokoval na brankové čáře obětavý zákrok Karčmáře! O minutu později stačil brankář Kruba vyrazit hlavičku Romaněnka na rohový kop. V 19. minutě zasvištěla pumelice Býmy jenom nad levou šibenicí už překonaného gólmana hostů Kruby. Domácí se z gólu neradovali ani ve 37. minutě, po akci Strakoše skončila ukázková hlavička Romaněnka jenom na břevně branky hostů…

Ve druhém poločase hra mnoho gólových příležitostí nenabídla. Za zmínku stojí jenom tyto. Ve 46. minutě stačil obránce domácích Haas srazit nebezpečnou střelu Simra na rohový kop. Ve 48. minutě prošel obranou hostů nádherným slalomem Pecuch, ale volného Rubého na malém vápně jeho přihrávka nenašla a střela skončila jenom na boční síti …. V 52. minutě byli blízko gólu hosté, střela Simra však skončila jenom rohovým kopem. Gólem neskončila ani největší šance domácích v 54. minutě, Strakošovu střelu vyrazil gólman Kruba na rohový kop. O gólovou radost pak připravil brankář Chvěja fantastickým zákrokem v 61. minutě hostujícího Dolejše se Simrem. V závěru se už ani jednomu mužstvu nepodařilo dát gól, domácí se tak připravili o jedinečnou šanci na nejlepší umístění v tabulce MSFL před závěrečnými dvěma koly! Domácí kapitán Tomáš Moravec se tak ze svého 300. utkání v dresu FC DB neradoval…….

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Michal Spruch: Věřili jsme, že dnes můžeme vyhrát, ale to se bez vstřeleného gólu prostě nedá. Za remízu jsme získali alespoň bod a možná, že i ten bude v konečném účtování pro nás dobrý.

FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Domácí nás v prvním poločase herně přehráli, k jejich smůle však ve finálních gólovkách selhali. Ve 2. poločase se hra vyrovnala, a tak si myslím, že je konečná remíza spravedlivá.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , A. Baránek [-] (61. F. Labuda [-] ) , M. Pecuch [-] , J. Býma [-] (79. D. Skroch [-] ) , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , O. Adamík [-] (59. M. Blahuta [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , A. Karčmář [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - J. Dufek [-] (69. P. Chalupa [-] ) , P. Mucha [-] , L. Berka [-] , R. Demeter [-] (88. M. Zedník [-] ) , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

ŽK: 43. P. Dolejš , 63. R. Demeter .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: Popelák Luboš - GASNÁREK Michal, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov si dle mého s Velmezem doma poradí, protože hosté budou mít v nohách středeční duel s Uničovem a hrát hned v sobotu znovu nebude jednoduché.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů