3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

27.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň i nadále na čele


Branky


9

S jistě sestupujícím Hulínem si Líšeň poradila poměrem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední domácí zápas této sezóny vypadal podobně jako jarní zápasy s tím rozdílem, že tři body brala Líšeň. Dala do páté minuty gól po akci Machálka. Autorem byl Minarčík. Pak až do konce poločasu třímala taktovku hry. Vytvářela si šance, ale mrhala jimi jako obvykle. Hráči se patrně drželi hesla, že má létat míč a ne oni. Dostávali se snadno před vápno, ale pak kombinovali bez pohybu a uvolňování na pětníku a málokdo našel odvahu vystřelit. Hulín za poločas jen dvakrát pozlobil Černína, který měl nejvíce práce s brejkovým hráčem Šromem. Skóre v poločasu vůbec neodpovídalo obrazu hry, ale na to jsou v Líšni už zvyklí.

Druhá půle byla jiná. Líšeň sice byla lepší, ale k šancím se dostával i soupeř. V 60. min. nastřelil za stavu 1:0 tyč a pak v 73. min. vykopl Černín míč z brankové čáry. To už byl stav 2:0, když po kombinaci na ose Machálek, Krška, Smejkal vsítil mladý hráč, hostující z Jihlavy, druhý gól. Dvě minuty po Černínově zákroku dorazil Machálek za záda Jelínka míč, který brankář vyrazil do pole po střele Kršky. A to už bylo jasno, kde zůstanou body. A tak ještě v 79. min. si dovolil Krška promarnit výhodu pokutového kopu za sražení Jambora Michalem Vyskočilem. Líšeň se tak tímto vítězstvím udržela na čele tabulky a nadále je ve hře o celkový triumf v celé soutěži. Hulín se prohrou odepsal po devíti letech z MSFL. Sestup možná bude mít tragičtější dohru než jen účast v divizi. Dokonce se hovoří o možnosti zániku SK Spartak Hulín.

Autor: Miroslav Vlašic / www.sklisen.com



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: To je jako přes kopírák. Dáme gól a pak předvádíme fotbal se šancemi, ale bez efektivity. Zaskočily mě po začátku druhé půle chyby v organizaci obrany, po nichž se dostával soupeř do stoprocentních šancí. A také mě mrzí další neproměněná penalty. Nicméně body jsme si zasloužili, protože jsme byli jasně lepší.




Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - D. Krška [-] , J. Černín [-] , M. Bednář [-] (58. L. Hanuš [-] ) , T. Smejkal [-] , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , . Reteno [-] (63. M. Rolinek [-] ) , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , V. Minařík [-] (69. D. Jambor [-] )

SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - T. Josl [-] , E. Sedláček [-] (75. V. Rožek [-] ) , M. Šrom [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Tureček [-] , T. Pospíšil [-] (68. M. Vyskočil [-] ) , J. Oulehla [-] (46. M. Minář [-] ) , D. Kostka [-] , J. Koláčný [-]

ŽK: 41. J. Černín , 80. P. Demeter , 85. L. Hanuš - 35. M. Šrom , 50. T. Josl , 61. J. Koláčný , 62. T. Pospíšil .
Počet diváků: 465. Rozhodčí: Křepský Michal - MACRINEANU Jiří, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají o prvenství a tak by si měli se sestupujícím Hulínem poradit.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích