0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín vyhrál v Brodě


Branky


13

Výhru 2:0 si odvezli fotbalisté Hodonína z Uherského Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před tímto utkáním se nacházel Hodonín na čtrnácté pozici. Uherský Brod byl devátý. Narozdíl od hostů už je tedy v relativním klidu. Hodonín potřebuje ve své situaci každý bod, aby mohl pomýšlet na udržení se v Moravskoslezské fotbalové lize. Domácí brankář Dostál byl otřesený po střetu se Suchým a Kyselkou. Následně měl jeho tým Uherský Brod šanci otevřít skóre zápasu, ale v přečíslení čtyři na dva neuspěl. Místo toho natáhl ke střele dvě minuty před poločasovou přestávkou Marek Flasar a domácí brankář, ještě stále otřesený, na jeho střelu nestačil a tak šli hodonínští do šatny s jednobrankovým vedením.

Po změně stran začal lépe hostující Hodonín. Dione totiž trefil svojí střelou břevno Dostálovi branky. Na druhé straně přiklepl míč Chwaszcz do vyložené šance Hradilovi, ale ten trefil jen dobře postaveného a připraveného hostujícího brankáře Petráše. Pro uherskobrodské se snížily šance na bodový zisk v devětapadesáté minutě, kdy aktivní Dione načechral z levé strany centr na Radka Sasína, který se zblízky hlavičkou nemýlil. O čtyři minuty později bylo domácím ještě hůře, protože Filip Hruboš dvakrát udeřil do tváře protihráče Piňu a dostal červenou kartu. Utkání nedokoučoval z lavičky ani domácí trenér Martin Onda a tak jeho svěřenci v souboji s Hodonínem prohráli 0:2. Hodonín se tak alespoň do neděle posunul před nejbližšího soupeře Vrchovinu, která má souboj s Vyškovem k dobru. Uherský Brod zůstal na deváté příčce a již jej nikdo v tomto kole nemůže ohrozit.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: První poločas byl podle mého remízovým. Myslím si, že jsme si měli pohlídat tu akci, ze které jsme dostali branku. V poločasové přestávce jsme si ještě věřili. Jenže potom rozhodla neproměněná jasná šance. Nic se neděje a věřím, že se zachráníme.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] (76. M. Kúdela [-] ) , M. Pochylý [-] - F. Hruboš [-] , L. Jaroněk [-] (55. M. Mančík [-] ) , M. Blanař [-] , T. Ťok [-] (65. R. David [-] ) , E. Hradil [-] , M. Malenovský [-] - Š. Chwaszcz [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , P. Dione [-] (93. M. Opina [-] ) , . Piňa [-] , J. Hesek [-] (74. K. Pospíšil [-] ) , F. Žák [-] , R. Sasín [-] (90. L. Michna [-] ) , P. Kyselka [-] , P. Bohun [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

ŽK: 58. F. Hruboš - 14. M. Flasar , 25. P. Dione , 63. . Piňa , 92. L. Michna , 92. M. Suchý . ČK: 63. F. Hruboš .
Počet diváků: 274. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MIKESKA Karel, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady rozhodne domácí půda a Uherský Brod si připíše tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích