5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2019 17:30

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov si poradil s Otrokovicemi


Branky


13

Vysokou výhru 5:0 si připsala Jiskra na Viktorkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rámci 26. kola zajížděli muži do Rýmařova, který stále bojuje o záchranu. Bohužel se nepodařilo navázat na podzimní utkání a muži odjížděli z Rýmařova s prázdnou.

Domácí vstřelili v úvodní desetiminutovce rychlý gól. Golman Semanko první střelu ještě vyrazil, ale  na následnou dorážku už nestačil. Minutu na to se Červenka pokusil centrovat do vápna, kde nenašel žádného ze spoluhráčů.  Ve 24. Minutě se Hladík uvolnil ve středu hřiště, došel s míčem až k vápnu, kde o míč přišel. Dva nula ve 25. Minutě, Navrátil vyrazil zcela sám na golmanka Semanka. Ve 32. Minutě na hranici vápna vyhrál souboj Kiška a následnou střelu namířil bohužel přesně do tyče. Ve 33. Minutě hosté vstřelili další branku.

V 65. Minutě rozhodčí nařídil pokutový kop pro domácí, ti se ujali vedení už 4:0. V 70. Minutě ukázal Buchlovský svou sílu a rychlost a uvolnil se tak přes protihráče, který ho fauloval. V 84. Minutě skvěle zasáhl golman Semanko, který vychytal další velkou šanci domácích. V 90. Minutě upravuje finální skóre 5:0 Dydowicz, který lobem překonal Semanka. Rýmařov tak získal třetí vítězství v řadě a stále se snaží vyhnout sestupu. Momentálně se nachází na třinácté pozici se ziskem třiceti bodů. Bod před ním je Vrchovina a dva body před ním je Hlučín. Naopak bod za ním je Hodonín. Naopak Otrokovice jsou se ziskem sedmatřiceti bodů na osmém místě, o které budou muset ještě v posledních kolech bojovat, protože hned bod, respektive dva za ním jsou Uherský Brod a Dolní Benešov.

Autor: Kristýna Haldinůů. Zdroj: www.fcviktoriaotrokovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Nebylo to tak jednoduché utkání, jak napovídá jednoznačný výsledek. Hosté z Otrokovic trefili v obou poločasech tyčku a navíc nás hodně podržel brankář Kameník, který chytil minimálně čtyři tutové šance. Jsme rádi, že jsme potřetí za sebou vyhráli.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] , J. Kolísek [-] (83. T. Němec [-] ) , D. Hleba [-] (54. N. Tilkeridis [-] ) , P. Kundrátek [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] , T. Šupák [-] (67. P. Ondruška [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - J. Buchlovský [-] , F. Přikryl [-] , P. Červenka [-] (46. T. Mlýnek [-] ) , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Bahounek [-] (46. M. Telnar [-] ) , A. Jasenský [-] , M. Kutáč [-] (61. R. Smékal [-] ) , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

Počet diváků: 211. Rozhodčí: Denev Alex - VOSTREJŽ Ivan, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Rýmařov hraje o přežití a doma Otrokovice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích