R. Šuta 30.
P. Mucha 67. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2019 17:00

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez si poradil s Hlučínem


Branky


30. R. Šuta , 67. P. Mucha (p.) - 77. M. Foltyn
13

Velké Meziříčí vyhrálo s Hlučínem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Hlučína potřebují sbírat body, protože vzhledem k formě týmů ze spodu tabulky se dostali do boje o setrvání v Moravskoslezské fotbalové lize. Do utkání také vstoupili tak, že to bylo vidět. Hned v deváté minutě měli výhodu přímého kopu, který rozehráli na krátko a po následném nákopu se dostal do šance na malém vápně Dominik Kraut, jenže trestuhodně minul branku domácího Velkého Meziříčí. Hosté měli celou dobu více ze hry, jenže v devětadvacáté minutě se trefili domácí. Po krásné akci otevřel skóre Radim Šuta. Tři minuty před změnou stran mohl ještě po standardní situaci, která byla rozehrána z velkého úhlu centrem, srovnat De Serra, jenže jeho hlavička těsně minula branku a možná i lízla tyčku. Utkání tak skončilo konečným výsledkem 2:1 pro Velké Meziříčí.

Sedm minut po změně stran se už Hlučínu povedlo dostat míč do sítě, jenže vyrovnáno nebylo, protože asistent rozhodčího zvedl praporek a odpískaný ofsajd tak překazil hlučínskou radost. Naví v šestašedesáté minutě byl nařízen pokutový kop ve prospěch Velkého Meziříčí. K jeho exekuci se postavil Patrik Mucha a penaltu proměnil a zvýšil na 2:0. Deset minut po druhé brance domácích vykřesal pro hosty naději Martin Foltýn. Nejprve střílel Dostál, ale mimo a po následném špatném odkopu už hosté dostali míč do brány. Deset minut před koncem nebyla Hlučínu uznána druhá branka a opět pro ofsajd, který byl ale hodně těsný. Na druhé straně v 87. minutě ve stoprocentní šanci netrefil branku Dufek.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: S výkonem nejsem spokojený. Jediný s čím jsem spokojený je výsledek. V prvním poločase to byl od nás špatný výkon, ale celkově to nebyl hezký fotbal. Celkově jsme se ve druhém poločase zlepšili, ale nebylo to ono. Důležité bylo, že jsme vedli a potom to ubránili.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] , P. Mucha [-] , L. Berka [-] , M. Puža [-] , V. Crkal [-] (59. J. Dufek [-] ) , E. Smejkal [-] (67. D. Krčál [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (85. P. Chalupa [-] ) , P. Dolejš [-] , R. Demeter [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Vengřinek [-] - M. Foltyn [-] - J. Málek [-] , D. Kraut [-] , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , T. Dostál [-] (69. K. Jančík [-] ) , C. De [-] (63. K. Hudeczek [-] ) , R. Dostál [-] (63. O. Pyclík [-] )

ŽK: 33. E. Smejkal , 45. P. Dolejš - 33. M. Foltyn , 90. J. Málek , 91. V. Heinik .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - OGRODNÍK Vlastimil, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžký zápas. Nevidím v něm favorita a volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích