Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

25.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice nadělily Vrchovině čtverku


Branky


13

Otrokovice rozdrtily Vrchovinu 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu muži Otrokovic doma potvrdili výhru z minulého týdne, kdy vyhráli ve Velkém Meziříčí. Tentokrát si doma poradili s Vrchovinou, která stále bojuje o záchranu.

Úvod utkání nepřinesl žádnou větší akci. Šance sice byly na obou stranách, žádná ale nijak zvlášť neohrozila branku domácích či hostí.

Ve 24. minutě jsme si po rohovém kopu vytvořili slibnou šanci, kdy míč poskakoval ve vápně, ten se ale žádnému z hráčů nepodařilo dostat do brány. Kvůli zranění hřiště musel opustit ve 35. minutě Honza Koňařík a nastoupil Martin Kutáč. 

 

V 53. minutě otevřel skóre utkání Honza Hladík, kdy po chybě hostujícího brankáře skóroval do poloprázdné brány. Vrchovina mohla vyrovnat. Z volného kopu se jí stav nepodařilo srovnat. V 65. minutě svou první branku v drese Viktorky vstřelil Jakub Buchlovský, který dorazil míč za záda golmana. Hosté od 72. minuty hráli v deseti. Po zmaření šance domácích, Vícha strhl jednoho z hráčů k zemi a rozhodčí mu rovnou ukázal červenou kartu. V 79. minutě Honza Hladík “překvapil”. Po skvělé kombinaci se Honza ocitl na hranici malého vápna a naprosto sám před ležícím golmanem svoji šanci vystřelil nad břevno. V 84. minutě definitivně rozhodl Kiška. Po standardní situaci hostujícího mužstva se Přikryl s Kiškou postarali o skvělou akci. Přikryl přebral míč od Kišky na polovině hřiště a následnou přihrávku v malém vápně Kiška bezchybně proměnil! Fotbalisté Otrokovic tak s největší pravděpodobností opustili boj o setrvání v Moravskoslezské fotbalové lize.

Autor: Kristýna Haldinůů/ www.fcviktoriaotrokovice.cz



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Miroslav Ondrůšek: Hráli jsme určitě herně lepší zápasy než tento s Vrchovinou. Ale výsledkově byl tento zápas na jaře určitě nejlepší. První poločas jsme sice nehráli nejlépe. Byl to zápas, ve kterém rozhodoval první gól. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] (64. M. Vašulka [-] ) , J. Buchlovský [-] , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Bahounek [-] (86. M. Telnar [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Koňařík [-] (35. M. Kutáč [-] ) , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , D. Bača [-] , O. Vícha [-] , P. Duda [-] (46. M. Skalník [-] ) - R. Matulka [-] , M. Svoboda [-] , L. Zbytovský [-] , L. Michal [-] (83. J. Švanda [-] ) - M. Vopršal [-] (68. L. Wolker [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 33. T. Mlýnek - 59. O. Vícha , 60. J. Batelka . ČK: 72. O. Vícha .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: Dorušák Petr - KŘEPSKÝ Michal, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Otrokovice se zvedly a doma by měly naplno bodovat.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza