1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

25.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácím se odveta za podzimní debakl vydařila


Branky


13

Moravskoslezská liga jde do finiše! Čtyři kola před cílem to vře nejen na čele, ale i v boji o záchranu. Domácí fotbalisté nastupovali k dnešnímu utkání v nezáviděníhodné pozici. Z paměti ještě nevymazali podzimní debakl z Uničova a k tomu se navíc přidala nečekaná komplikace, když v tomto týdnu došlo k ukončení činnosti trenéra Meleckého, kterému výbor fotbalového klubu nemohl v žádném případě akceptovat jeho překvapivé požadavky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ukázala se však obdivuhodná vnitřní síla kolektivu celého mužstva, které se favorita i v těchto podmínkách nezaleklo a na své konto si připsalo veledůležité body! Jak se vítězství rodilo? Hosté v 1. poločase dominovali. Už v 5. minutě posadil nádherný centr Strnad na hlavu Komendy, domácí zachránila od pohromy pravá tyč! Ve 42. minutě trefil Vichta z přímého kopu jenom dobře postavenou zeď. „Klinickou smrt“ přežili domácí bez úhony ve 45. minutě, Komenda našel nevídaným pasem nabíhajícího Strnada, ale jeho hlavička minula ve vyložené pozici cíl!!! Domácí měli jenom platonické pokusy k ohrožení branky hostů, ale ani Baránek ve 20. minutě, Blahuta ve 33. minutě a Adamík ve 42. minutě se z gólu neradovali. Po poločasové přestávce se obraz hry nečekaně změnil.

Ve 46. minutě snad brankář Uvízl jen očima vytlačil balón vedle pravé tyče po parádním přímém kopu Haase. V 55. minutě příznivci domácích jásali. Strakoš prošel hostující obranou jako nůž máslem a jeho centr proměnil Baránek fantastickou hlavičkou ve vedoucí gól – 1:0! Než se stačili hosté z tohoto šoku vzpamatovat mohlo být ještě hůř. V 58. minutě rozehráli bleskový brejk Pecuch s Býmou, jeho hlavička olízla jenom břevno už překonaného Uvízla. Domácí mohli pojistit své vedení v 70. minutě hry. Pecuch se opakovaně dostal přes celou obranu hostů, ale Baránek se ze svého druhého gólu po skvělém zákroku Uvízla neradoval…. Domácí pak dokázali v závěrečných minutách taktickou hrou dotáhnout zápas do vítězného konce. Hosté na výkon z 1. poločasu nenavázali a domácí se tak mohli právem radovat z vydařené odvety!

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Filip Labuda: Byl to vcelku vyrovnaný zápas. Hosté nás v 1. poločase přehráli, měli dvě gólovky, u jedná nás zachránila tyč. Ve 2. poločase jsme však už byli lepší my, Uničov se už do šancí nedostal, nám naopak vycházely výborné centry ze strany, jeden jsme proměnili v gól a jak se ukázalo, tak byl nakonec vítězný! Myslím si, že za 2. poločas jsme si vítězství zasloužili a už jsme zase blíž k záchraně, a to je náš cíl.

SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Podle mě jsme dnes odehráli asi nejhorší zápas jara. U našeho týmu asi žádnou chválu nenajdu. Na šance jsme mohli zápas sice vyhrát, ale góly jsme nedali, naopak soupeř jeden dal a na ten jsme už nedokázali bohužel ničím odpovědět. Jsme zvyklí na lepší výkony, na ten dnešní musíme rychle zapomenout.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] (66. J. Novák [-] ) , A. Baránek [-] (81. P. Rubý [-] ) , M. Pecuch [-] , J. Býma [-] (70. D. Skroch [-] ) , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , M. Blahuta [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , A. Karčmář [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , R. Bala [-] , O. Seibert [-] - P. Strnad [-] (79. P. Purzitidis [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] , D. Bača [-] - T. Komenda [-] , J. Vichta [-]

ŽK: 61. J. Býma - 47. J. Svoboda , 88. J. Ambrozek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mikeska Karel - ČERNOEVIČ Alexandr, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Tady musím jít proti domácím, protože jim odvolali trenéra a podle toho jak mluvil Jakub Býma z toho v šatně nemají radost. Uničov se navíc rozehrál a venku se mu daří.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích