T. Smejkal 26.
D. Krška 72. (p.)
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2019 17:00

25.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň porazila Uherský Brod


Branky


26. T. Smejkal , 72. D. Krška (p.) - 31. Š. Chwaszcz
11

Po remíze ve Frýdku zvládla Líšeň domácí zápas s Uherským Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšeňští svůj administrativní boj za omilostnění útočníka Machálka prohráli a tak musel trenér přemítat nad sestavením útočné řady bez útočníků. Rozhodl se pro dvojici Krška, Jambor. Těsně před začátkem utkání musel řešit další otazník v sestavě, když se po rozcvičování vrátil na střídačku Fall s bolavým kolenem. Jeho pozici předstopera na poslední chvíli zaujal Daněk. I v takto složené sestavě však měla Líšeň od počátku zápasu převahu. Měla možnost nastřílet během poločasů pět gólů. Jenže Minařík trefil z dálky tyč, Jambor o pár minut později z úhlu břevno. Jambor pak se Smejkalem nezvládli koncovku, když každý z nich šel sám na brankáře. A tak místo vysokého vedení šli do kabin domácí fotbalisté s remízovým výsledkem, když po rohovém kopu Blanaře neuhájil Vítek čisté konto. Na obdržené brance nemá podíl jen brankář, jehož centrovaný míč přešel až k zadní tyči, ale i obrana, když nechala u této tyče číhat tři hráčů Brodu těsně za sebou.

Druhý poločas byl z domácí strany matný. Při převaze si už favorit šance nevytvářel. Líšeň vysvobodil až pokutový kop, nařízený po souboji Nevařila s Retenem. Krška šancí nepohrdl. Jenže poslední čtvrthodinu se Líšeň jen bránila, až trenér Machálek málem přišel o hlas, jak svůj tým dirigoval k tomu, aby nepropadl panice. Líšeň je tak společně s Petřkovicemi, Frýdkem - Místkem a Kroměříží se ziskem jednapadesáti bodů na prvním místě. Tyto týmy si to nejspíše v posledních čtyřech kolech rozdají o konečné prvenství v Moravskoslezské fotbalové lize.

Zdroj: www.sklisen.com



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Sledoval jsem na videu poslední zápasy Brodu a tak jsem zjistil, že mužstvo má problémy s rychlými protiútoky. Proto při absenci mého syna dostal přednost Jambor před Rolínkem. Pokud jde o utkání, tak pokračujeme ve stejných stopách jako celé jaro. Nedokážeme proměňovat šanci, neuplatníme převahu a pak trpíme do posledních minut zápasu s obavou o výsledek.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Nedělali jsme si žádné šance proti týmu ze špice tabulky. Přežili jsme první poločas, kdy jsme byli pod velkým tlakem, ale po změně stran jsme byli blízko k bodu. Připravila nás o něj penalta, která byla podle mého mínění chybným rozhodnutím sudího. Reteno v našem území často padal a jen čekal, kdy mu na naskočení rozhodčí podlehne.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - P. Demeter [-] , L. Daněk [-] (46. M. Rolinek [-] ) , . Reteno [-] (80. T. Šperka [-] ) , D. Jambor [-] (70. F. Krula [-] ) , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] , J. Černín [-] , M. Bednář [-] , T. Smejkal [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] (87. V. Dolina [-] ) , M. Pochylý [-] - M. Malenovský [-] , F. Hruboš [-] , M. Mančík [-] (73. L. Jaroněk [-] ) , T. Ťok [-] , M. Blanař [-] , E. Hradil [-] (62. R. Josefík [-] ) - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 62. D. Jambor , 67. T. Smejkal , 78. J. Hlavica , 79. P. Demeter , 89. T. Šperka - 59. F. Hruboš , 66. M. Mančík , 70. L. Nevařil .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MAYER Jan, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšeň by měla už začít vyhrávat a remíza na půdě silného Frýdku by ji mohla nakopnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích