2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2019 17:00

25.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín nezvládl zápas s Valmezem


Branky


11

S Valašským Meziříčím remizoval Hulín 2:2 a přiblížil se tak sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pátečním odpoledni měli muži Spartaku pravděpodobně poslední šanci vykřesat jiskru naděje na záchranu v zápase proti zoufale poslednímu Valašskému Meziříčí. 

Jak napovídá výsledek, zápas domácím podle představ nevyšel. Hosté už v 11. minutě šli do vedení, když Fojtík nacentroval, Machalický míč odrazil, avšak ten se dostal zpět před branku, kde hlavou do prázdné branky uklidil Výmola 0:1.

Vedení poté hosté pojistili v 21. minutě z obdobné akce. Vrána prošel po brankové čáře, poslal míč před bránu a znovu Výmola míč napálil pod břevno na 0:2.

Spartak hrál s místy až drtivou herní převahou a zápas nechtěl vzdát. Za to přišla odměna v 31. minutě , to po faulu na Ondřejku sám poškozený zahrál bravurně přímý kop a Spartak se vrátil do zápasu 1:2.

Srovnání bylo k vidění v 63. minutě poté,c o prošla kolma přihrávka na Michala Mináře, který střelou podél vybíhajícího Pobořila srovnal na 2:2
Víc ale Spartak, byť se opticky snažil a Valmez přehrával, nedokázal ze zápasu vykřesat. Vyčerpaní hosté remízu ubránili. 

Spartak Hulín, přestože soupeře jednoznačně přehrával, v zápase selhal. Selhal vlastní nemohoucností, neefektivitou, nevyužitím nabídnutých šancí. 

Čtyři kola před koncem Moravskoslezské fotbalové ligy je Hulín na předposlední příčce. Na čtrnáctý Hodonín ztrácí tři body, na třináctý Rýmařov čtyři body, na dvanáctou Vrchovinu pět bodů a na jedenáctý Hlučín jedenáct bodů. Je tak poměrně blízko sestupu z třetí nejvýšší soutěže.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Podle stavu a formy našeho kádru nejspíše na Moravskoslezskou fotbalovou ligu nemáme. Určitě se ale takhle nehraje o vítězství, body a hlavně o záchranu. Nechce se mi k tomu moc vyjadřovat. Asi jsme si zpečetili sestup o soutěž níž.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - D. Kostka [-] , E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] , F. Smrčka [-] , M. Tureček [-] (61. J. Koláčný [-] ) , T. Josl [-] , J. Oulehla [-] (76. V. Rožek [-] ) , V. Ondřejka [-] , T. Pospíšil [-] (34. M. Minář [-] ) , J. Zlámal [-]

TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - Z. Sovák [-] (74. J. Matyáš [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , A. Fojtík [-] , O. Kadla [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] (53. I. Pop [-] ) , J. Kocián [-] , M. Výmola [-] (81. P. Furmánek [-] )

ŽK: 24. M. Vyskočil , 50. T. Josl , 87. M. Minář - 68. Z. Sovák .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ZAORAL Vít - VEJTASA Simon, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hulín nemá záchranu ve svých rukou a tohle je pro něj povinná výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích