P. Duda 64.
1:2
(0:1)
3. J. Ptáček
59. R. Lokša (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

24.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice drží první pozici


Branky


64. P. Duda - 3. J. Ptáček , 59. R. Lokša (p.)
14

Na hřišti SFK Vrchovina se představil silný a kompaktní tým z Ostravy. Fotbalisté Nového Města prohráli ve 24. kole MSFL na domácím hřišti proti vedoucím Petřkovicím. Dále se tak musí strachovat o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězství v soutěži bojující hosté ukázali svoji sílu hned v úvodu zápasu. Ve 3. minutě rozehráli rohový kop, centr Smékala doletěl na zadní tyč domácí svatyně a Ptáček nadvakrát nikým neatakován otevřel skóre zápasu - 0:1. Byl to kiks domácí obrany, když brankáře Šmídu nechali na holičkách. Hráči Nového Města se postupně zvedli a favorita místy přehrávali. Ve 37. minutě se po zblokované střele Matulky dostal k míči Duba, z otočky dobře vystřelil, ale gólman Godula byl na místě. O dvě minuty později poslal Vašíček centr do malého vápna, balon prošel i přes gólmana, ale Svoboda se do zakončení přes stopera Petřkovic nedostal.

Krátce před uplynutím hodiny hry si střídající Tomšů zaběhl za obranu domácích, Kamil Skalník jej ve vápně fauloval a Lokša z pokutového kopu zvýšil - 0:2. Nové Město se vrátilo do zápasu o pět minut později, Svoboda pěkně vystřelil spoza vápna a Duda jeho střelu šikovně tečoval z úrovně puntíku - 1:2. Domácí se logicky dál hnali za vyrovnáním a v úplném závěru se jej mohli dočkat. V 89. minutě po rohu na první tyči hlavičkoval Kamil Skalník, jenže chytrá hlavička se skoro otírala jen o břevno Godulovy svatyně. Ještě v lepší pozici byl po chvilce stoper Vícha, ale místo zpracování zbrkle hlavičkoval jen do náruče gólmana Goduly. Hostující Petřkovice tak díky tomuto vítězství nadále drží první příčku v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy, na kterou se dostali po úterní vítězné dohrávce s Velkým Meziříčím.

zdroj: www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Nezachytili jsme začátek utkání a celý zápas jsme něco honili. Odra se představila jako silné mužstvo, i když v určitých sekvencích zápasu jsme se jí vyrovnali. Budeme bojovat o záchranu až do konce, abychom splnili naši misi v této soutěži.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] , P. Duda [-] , O. Vícha [-] - L. Michal [-] , R. Matulka [-] (78. M. Vopršal [-] ) , L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] (72. M. Skalník [-] ) - T. Duba [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (46. D. Tomšů [-] ) , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (85. D. Mládek [-] ) , L. Kania [-] , J. Ptáček [-] (69. O. Moučka [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Velner [-]

ŽK: 44. R. Matulka - 12. M. Velner , 45. M. Honiš , 82. D. Smékal .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - GASNÁREK Michal, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Vrchovina potřebuje body v boji o záchranu. Petřkovice těsně vévodí tabulce, takže oba týmy mají o motivaci postaráno. Nepříjemná atmosféra čeká Odru a myslím, že bod zůstane doma.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů