4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 10:15

24.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov doma konečně vyhrál


Branky


17. T. Komenda , 44. D. Bača , 51. A. Krč , 68. T. Komenda
14

Povinné vítězství 4:0 si připsali fotbalisté Uničova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničovští fotbalisté čtyřikrát po sobě na vlastním hřišti nevyhráli. Na pátý pokus už se jim to povedlo. Soupeře na to měli ideálního. Přijelo totiž Valašské Meziříčí, které je beznadějně poslední a na svém kontě má pouhé čtyři body. Pro domácí celek bylo dalším plusem to, že se vrátil po dlouhém těžkém zranění do základní sestavy dlouholetý hráč, kapitán a opora zadních řad, stoper Roman Vejvoda. Domácí vstoupili do utkání dobře. Po sedmnácti minutách se po rohovém kopu trefil útočník Tomáš Komenda. Důležitou druhou branku dal minutu před poločasovou přestávkou z otočky z hranice velkého vápna David Bača. To bylo pro Uničov velmi důležité, protože v domácích zápasech se mu nedařilo odskočit na rozdíl dvou branek a spíše inkasoval vyrovnávací branku, což byl jeden z důvodů, proč se svěřencům Dušana Žmolíka nedařilo dotáhnout zápasy do vítězných konců. V prvním poločase šel ještě Strnad sám na brankáře, kterého překonal, protože jej přehodil, ale míč stačil ještě vykopnout jeden z obránců.

Ve druhém poločase Uničov definitivně uklidnil Aleš Krč, který pár minut po příchodu ze šaten zvýšil na 3:0. Definitivní tečku za zápasem a konečný výsledek stanovil svým druhým gólem v utkání a osmým v sezoně Tomáš Komenda, který se opět trefil po rohovém kopu. Poprvé to bylo z voleje, podruhé hlavičkou. Uničovští fotbalisté tak zvítězili 4:0 a jsou na šestém místě. Na pátý Vyškov ztrácí tři body a v dalším kole zavítá na půdu Dolního Benešova, kde se bude snažit natáhnout svoji sérii na šest utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Jsem rád, jak kluci k utkání přistoupili a jak hráli. Nic jsme nepodcenili a soupeře do ničeho nepustili. Dobře bylo, že jsme dali druhou branku, která nás uklidnila. Spíše jsme za stavu 1:0 inkasovali. Pomohl nám i Vejvoda a jeho zkušenosti. Jsem rád, že se vrátil.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] (78. J. Můčka [-] ) , R. Bala [-] , O. Seibert [-] (74. P. Purzitidis [-] ) - P. Strnad [-] (68. J. Svoboda [-] ) , J. Vichta [-] , J. Ambrozek [-] , D. Bača [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Daniš [-] , Z. Sovák [-] , T. Dekleva [-] , J. Straka [-] (46. M. Gonda [-] ) , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , A. Michálek [-] , J. Kocián [-] , J. Matyáš [-] (64. A. Fojtík [-] ) , M. Kundrát [-] (70. M. Výmola [-] )

ŽK: 43. J. Matyáš .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Mayer Jan - PÁRAL Roman, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak. Uničov doma už prostě musí a Valašské Meziříčí je dle mého ideální soupeř, kterého by měli domácí porazit. Důvod je jednoduchý, stačí se podívat na tabulku a výsledky hostů.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích