T. Šupák 66.
T. Šupák 88. (p.)
2:1
(0:0)
53. J. Hesek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

24.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šupák dal oba góly Jiskry


Branky


66. T. Šupák , 88. T. Šupák (p.) - 53. J. Hesek
14

Rýmařov porazil Hodonín 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rýmařovská Jiskra na svém hřišti přivítala v záchranářském souboji Hodonín. Vzhledem k postavení obou týmů se jednalo o souboj o šest bodů. Před utkáním byl mezi soupeři rozdíl pěti bodů. Rýmařov potřeboval nutně vyhrát, aby se udržel v boji o setrvání v Moravskoslezské fotbalové lize. V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách. Rýmařov hrozil hlavně ze standardních situací naopak hostující Hodonín těžil z rychlých brejků. Úvod patřil Hodonínu. Ten nastřelil dokonce tyčku Kameníkovi branky, ale ve zbytku poločasu byla hra spíše vyrovnaná. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase se už diváci dočkali branky. Bohužel pro domácí fanoušky ta první padla do sítě jejich týmu. Po rohovém kopu z pravé strany přišlo hlavičkou prodloužení na zadní tyč, kde si míč našel Josef Hesek a rybičkou jej razantně poslal za záda bezmocného Kameníka. To vše se událo ve třiapadesáté minutě. Rýmařov dokázal po třincti minutách odpovědět. Po pravé straně prošel jeden z domácích hráčů přes několik obránců a procpal se až do vápna, kde přihrál pod sebe, první střelu ještě hodonínští zblokovali, ale míč se dostal k Tomášovi Šupákovi, který jej dorazil do branky. Rozhodnutí přišlo dvě minuty před závěrečným hvizdem, kdy si k exekuci pokutového kopu stoupnul Tomáš Šupák, zkušeně poslal brankáře Petráše na druhou stranu a druhým gólem v utkání potvrdil, že je nejlepší střelec Rýmařova a vystřelil mu důležité tři body za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Začátek měl soupeř lepší, vlítl na nás, měl tam i šanci, kdy trefil konstrukci, ale potom se hra vyrovnala. Po změně stran jsme hodně brzo prohrávali, ale spíše nás to nakoplo. Jsou to pro nás důležité body, ale pořád jsme namočeni v sestupu.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Kolísek [-] , T. Šupák [-] , N. Tilkeridis [-] (71. R. Doležel [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , L. Kundrátek [-] , P. Kundrátek [-] , D. Furik [-] (90. D. Hleba [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Opina [-] (67. P. Fojtík [-] ) , K. Pospíšil [-] , . Piňa [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , R. Sasín [-] (52. L. Michna [-] ) , P. Kyselka [-] , P. Bohun [-] (81. J. Hromek [-] ) , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

ŽK: 70. T. Šupák , 80. J. Furik - 36. R. Sasín , 87. L. Michna .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Mrázek Petr - KNEISL Zdeněk, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Záchranářský souboj, ve kterém bude hrát roli domácí prostředí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích