2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2019 17:00

23.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice jdou do čela


Branky


8

Díky výhře 2:0 nad Velkým Meziříčím se dostaly Petřkovice na první místo tabulky MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 2. min rozehráli domácí přímý kop Kaniou, Tomáš Pokorný míč zachytil. V 5. min průnik Baranka zastavil Patrik Mucha, následný rohový kop Neumanna trefil Radima Šutu. V 6. min centroval Baranek, Eda Smejkal míč poslal na rohový kop, s ním si hostující obrana poradila. V 8. min centr Baranka odhlavičkoval Miloš Kriegsmann na další roh, centr Kanii odkopl do bezpečí Pavel Simr. V 9. min hledal Baranek před bránou Kaniu, míč zachytil Tomáš Pokorný. V 10. min odcentroval Sporysz a byl to opět hostující golman který byl u centru nejdříve. V 11. min centr Petra Dolejše vyrazil Godula do bezpečí. Ve 12. min průnik Pavla Simra zastavila domácí obrana za cenu rohového kopu. Centr Petra Dolejše nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 13. min běžel sám na golmana Smékal, hledal před bránou spoluhráče, jeho přihrávku odkopl vracející se Robin Demeter. V 16. min zpětnou přihrávku Pavla Simra zachytil Szotkowski, jeho průnik zastavil David Komínek. V 17. min centr Petra Dolejše vyrazil Godula na rohový kop. Centr Robina Demetera domácí obrana odvrátila do bezpečí. Ve 20. min pronikal do vápna Szotkowski, jeho střelu zblokoval David Komínek. Ve 24. min přímý kop Baranka odhlavičkoval David Komínek. Ve 26. min rohový kop Neumanna odkopl David Komínek k volnému Ptáčkovi, ten bránu přestřelil. Ve 28. min domácí podnikli rychlý protiútok, na jehož konci byl Szotkowski, který střelou k tyči překonal Tomáše Pokorného 1:0. V 29. min našel Ptáček ve vápně Lokšu, ten zblízka bránu netrefil. Ve 34. min se ve vápně uvolnil Lokša, Tomáše Pokorného však neprostřelil. Ve 36. min hledal Petr Dolejš ve vápně Pavla Simra, ten jeho centr podskočil. Ve 38. min centr Robina Demetera na Petra Dolejše odkopl Godula na rohový kop. Centr Petra Dolejše obrana odkopla do bezpečí. Ve 39. min přímý kop Baranka vyboxoval Tomáš Pokorný. Ve 40. min se dostal ve vápně k zakončení Ptáček, bránu těsně přestřelil.

Ve 48. min se dostal k zakončení z úhlu Szotkowski, bránu netrefil. V 50. min centr Petra Dolejše zachytil Godula. V 52. min se dostal k zakončení Kania, bránu hostů přestřelil. V 54. min našel Václav Crkal nabíhajícího Robina Demetera, jeho centr skončil v rukách domácího golmana. V 55. min zahrávali domácí sérii 3 rohových kopů, hostující obrana je do zakončení nepustila. V 58. min hledal pronikající Lokša volného Kaniu, Miloš Kriegsmann míč odkopl na rohový kop. Ten rozehrál Neumann, na malém vápně našel volného Plesníka, který přesnou hlavou upravil na 2:0. V 60. min zahrál rohový kop Kania, míč odhlavičkoval David Komínek. V 68. min přímý kop Robina Demetera vyrazil Godula do bezpečí. V 76. min průnik Ptáčka zastavil Martin Puža. Následný rohový kop Neumanna obrana hostů zachytila. V 78. min podnikl do vápna Kania, jeho střelu Tomáš Pokorný vyrazil. V 88. min našel Martin Puža ve vápně Pavla Simra, ten z úhlu domácí bránu netrefil.

zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Dnešní utkání vyhrál domácí tým zcela zaslouženě. My jsme za celé utkání branku soupeře moc neohrozili a vytvořili si větší gólovou šanci až v 88 min, a to je špatně. Co se týče nějaké kombinace s míčem o tom ani nemluvím i když terén dnes připomínal spíše oraniště. Směrem do defenzivy a co se týká bojovnosti to bylo dneska z naší strany jedno z lepších jarních utkání. Bohužel jsme se netlačili tolik dopředu, a to bylo znát na šancích. Domácí si prozatímní první místo určitě zaslouží.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (71. P. Tobiáš [-] ) , D. Smékal [-] (79. D. Mládek [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , L. Kania [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] (20. J. Ptáček [-] ) , M. Velner [-]

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] (72. M. Puža [-] ) , M. Bouček [-] (32. V. Crkal [-] ) , M. Kriegsmann [-]

ŽK: 76. R. Baranek , 86. D. Mládek - 39. D. Komínek , 59. E. Smejkal .
Počet diváků: 279. Rozhodčí: Mikyska Jan - VEJTASA Simon, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že rozhodne menší hřiště, které Velkému Meziříčí nebude úplně sedět. Navíc mají domácí formu.

Tip: výhra domácích