1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

23.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov zvítězil v Hlučíně


Branky


7

Díky třem brankám si připsali fotbalisté Uničova stejný počet bodů za výhru 3:1 v Hlučíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou domácích remízách s Uherským Brodem (2:2) a Hodonínem (1:1) přijel Uničov napravit tato zaváhání do Hlučína. Nezačal vůbec špatně, protože v sedmnácté minutě si našel Jakub Svoboda odkopnutý míč, kousek jej potáhl a přibližně z pětadvaceti metrů vypálil pravačkou a trefil šibenici hlučínské branky. Hosté se ještě do konce prvního poločasu dokázali dostat do komfortnějšího náskoku, kdy měl míč v držení v pokutovém území uničovský kapitán Tomáš Komenda, který jej levačkou poslal úplně do stejného místa jako Svoboda. Jen to bylo z větší blízky. Domácí brankář tak neměl ani proti jedné střele nárok a Uničov šel do šaten s vedením 2:0.

Ve druhém poločase zvládli domácí snížit na dostřel jedné branky. V 57. minutě byl míč v pokutovém území Uničova a byla tam skrumáž, ve které se míč nějakou dobu odrážel, až se jej ujmul Jaroslav Málek a poslal jej za záda bezmocného brankáře Spurného. Málek se tímto gólem odtrhnul od spoluhráče Dominika Krauta a je nejlepším střelcem Hlučína. Jenže Uničov hned o čtyři minuty později opět navýšil své vedení, když nadvakrát dostal míč do sítě Jan Ambrozek. Ještě deset minut před koncem mohli domácí utkání zdramatizovat, ale netrefili z malého vápna prázdnou branku. Na druhé straně trefil Krč tyč a jednou jej vychytal v dobré pozici gólman. Uničov tak zvítězil 3:1



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: V prvním poločase jsme přežili nějaké šance, ve druhém jsem se v obraně zlepšili a kromě jedné hrubky jsme Hlučín do ničeho nepustili. Dostali jsem gól, který je pro nás typický, takový smolný. Ani nevím, jak se to tam poodráželo. Důležité bylo, že jsme odskočili na rozdíl dvou branek a soupeř hru musel otevřít.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Vengřinek [-] (46. M. Krejčí [-] ) - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] - P. Žižka [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , C. De [-] (53. J. Massaniec [-] ) , J. Opatřil [-] (46. O. Pyclík [-] ) , R. Štefek [-]

SK Uničov
Š. Spurný [-] - O. Seibert [-] , L. Koutek [-] , R. Bala [-] , J. Můčka [-] - J. Svoboda [-] , P. Strnad [-] (89. P. Purzitidis [-] ) , D. Bača [-] , J. Ambrozek [-] - T. Komenda [-] (90. M. Piruch [-] ) , A. Krč [-] (77. J. Vichta [-] )

ŽK: 75. R. Štefek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Popelák Luboš - ČERNÝ Dalibor, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu. Uničovu se doma nedaří vyhrávat, ale venku mu hra jeho soupeřů bude sedět více.

Tip: výhra domácích