Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

30.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez doma schytal debakl


Branky


9

Vyškov zvítězil ve Valašském Meziříčí vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v sedmé minutě hosté z Vyškova zahrozili, když Matocha posunul míč na Klesu, kterého ale vychytal brankář Michut. V desáté minutě už hosté otevřeli skóre. Lukáš Lahodný našel vzdušnou přihrávkou Djaleua Vannecka, který z velké blízkosti přehodil domácího brankáře. O šest minut později už to bylo o dvě branky. Vyškov měl výhodu volného přímého kopu, který rozehrál bleskově a domácí obránci na něj nestihli zareagovat a po přihrávce na zadní tyč střílel z jedné Němeček a dostal míč do sítě. V sedmadvacáté minutě dostal Matocha opět přesný centr a z blizkosti brankáře Michuta překonal. Bylo to tedy už 3:0. Pět minut před koncem se snažili jít domácí do protiútoku, jenže brzo míč ztratili a George se probojoval po pravé straně až do vápna, kde předložil na prostředek míč Marku Matochovi, který jej levačkou kříznou střelou nahoru poslal opět do sítě. Byl to pro něj druhý gól v utkání a do šaten se tak šlo za vysokého vedení hostů z Vyškova, kteří vedli 4:0.

Minutu po začátku druhé půle si první šanci vytvořili také domácí. Na zadní tyč přišel cent, kde byl Bartozel, který míč posunul na Furmánka, ale ten nedokázal vstřelit gól. V osmapadesáté minutě našel Malár krásným pasem za obranu George Tibara a ten si tváři v tvář brankáři bez problémů poradil střelou do protipohybu. a bylo to už 0:5.  V pětašedesáté minutě byl Marek Matocha ve správnou chvíli na správném místě a střelou do odkryté klece stanovil konečné skóre zápasu na 0:6. Navíc to byl pro něj skvělý okamžik, protože zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
René Bača - asistent trenéra Valašského Meziříčí: K zápasům přistupujeme laxně. A i když měl Vyškov vysokou kvalitu, asi nejlepší z týmů proti kterým jsme hráli, tak jsme jim vítězství naším přístupem a chybami doslova darovali. Stále věříme, že nějaké vítězství na jaře přidáme.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Matyáš [-] (61. Z. Sovák [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , M. Kundrát [-] (83. I. Pop [-] ) , P. Furmánek [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , J. Kocián [-] , A. Fojtík [-]

MFK Vyškov
M. Šustr [-] - V. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , F. Djaleu [-] , M. Sečkář [-] (66. M. Zbořil [-] ) - L. Lahodný [-] , M. Klesa [-] (11. F. Malár [-] ) , M. Matocha [-] , D. Němeček [-] , J. George [-] (75. . Ayissi [-] ) , M. Jeřábek [-] -

ŽK: 27. A. Michálek .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Silný Zdeněk - PÁRAL Roman, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Tady mám jasného favorita ve formě Vyškova.

Tip: výhra hostů