A. Krč 26. (p.)
J. Vichta 47.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 10:15

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov jen remizoval s Uherským Brodem


Branky


26. A. Krč (p.) , 47. J. Vichta - 41. R. Josefík , 75. M. Vrága
14

Uničov dvakrát vedl, nakonec bral bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí fotbalisté jednoznačně dominovali. Nejprve sice zahrozili hosté, když se  Hradil ocitl sám před Spurným, ale ten jeho pokus vykopl. V pětadvacáté minutě unikal hostující obraně Komenda, ale bránící hráč jej podrazil a hlavní rozhodčí zápasu nařídil pokutový kop. Faul to byl jasný, ale hostující hráči se dožadovali pouze přímého kopu, protože faul byl na hraně vápna. Aleš Krč si stoupnul k exekuci penalty a s přehledem jej po zemi k tyči proměnil. Brankář sice směr jeho střely vystihnul, ale byl na pokus krátký. Čtyři minuty před poločasovou přestávkou však dokázali uherskobrodští vyrovnat z ojedinělé akce. Po centru do vápna se hlavou prosadil Robin Josefík. Štěpán Spurný neměl proti jeho pokusu žádnou šanci. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Ve druhém poločase Uničov začal výborně a už po dvou minutách hry opět vedl, kdy se křížnou střelou k tyči prosadil Jakub Vichta. Uničov pak měl několik příležitostí k tomu, aby náskok navýšil. nejprve Aleš Krč kroutil svoji střelu na zadní tyč, ale nakonec těsně minul branku. V třiasedmdesáté minutě Vichta těsně přestřelil, následně Komenda nastřelil břevno hostující branky. A tak přišel trest. Hned v 75. minutě se po skrumáži dostal k míči Michal Vrága a hlavičkou jej dostal za záda bezmocného Spurného. Uničov se pak ještě snažil strhnout utkání na svoji stranu, ale už s výsledkem niz nezmohl.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: První poločas jsme odehráli výborně, bohužel jsme si nechali dát hloupý vyrovnávací gól. Do druhého poločasu jsme vstoupili také skvěle, ale potom jsme zbytečně ustoupili od své hry. Místo toho, abychom zápas rozhodli, tak inkasujeme.




Sestavy


SK Uničov
Š. Spurný [-] - J. Můčka [-] , L. Koutek [-] , R. Bala [-] , P. Purzitidis [-] - D. Bača [-] , P. Strnad [-] (77. J. Svoboda [-] ) , J. Ambrozek [-] - J. Vichta [-] , A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Pavelka [-] (83. M. Kúdela [-] ) , M. David [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - E. Hradil [-] (80. L. Jaroněk [-] ) , T. Ťok [-] , M. Blanař [-] (63. M. Mančík [-] ) , M. Malenovský [-] - R. Josefík [-] , Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 40. J. Můčka - 54. M. Malenovský .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - MACRINEANU Jiří, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Uničov potvrdí nečekanou výhru z Vyškova.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích