0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín viděl bezbrankovou remízu


Branky


15

V souboji domácího Hlučína s Vyškovem branka nepadla

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední dubnovou sobotu přivítal Hlučín na svém hřišti celek z Vyškova. Diváci mohli sledovat kvalitní fotbal se spoustou zajímavých akcí. Jediné co zápasu chybělo, byly branky. A to na obou stranách hřiště. Přitom již po sedmnácti minutách mohli jít hlučínští hráči do vedení. Po souboji dvou hráčů v pokutovém území Vyškova nařídil hlavní rozhodčí zápasu Macrineanu pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Dostál, ale hostující brankář Martin Šustr potvrdil své kvality, vystihl směr střely domácího hráče a penaltový pokus dokázal vyrazit. Do šaten tak šli oba celky za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase byl průběh utkání nadále vyrovnaný. Nejzajímavější věci se udály až v samotném závěru. Ve dvaaosmdesáté minutě viděl druhou žlutou kartu a zároveň červenou Marek Vintr. Nutno říct, že celkem přísnou a v příštím duelu s Valašským Meziříčím tak bude trenér Jan Trousil postrádat kromě Michala Klesy, kterého neměl k dispozici ani v Hlučíně, ještě i druhého útočníka Marka Vintra. Po této situaci navíc zahrál jeden z domácích fotbalistů ve vlastním pokutovém území viditelně rukou, ale hlavní rozhodčí tentokrát pokutový kop nenařídil. Hlučín se tak s Vyškovem rozešel po devadesáti minutách bezbranek a oba týmy si připsaly do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy po bodu. Vyškovu se tak nepodařilo odčinit domácí porážku s Uničovem z minulého kola (0:2). Napravit to bude moci už ve středu ve Valašském Meziříčí nebo v sobotu doma s Dolním Benešovem.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: V prvním poločase jsem nebyl spokojený se záložní řadou. Druhý poločas jsme už hráli dobře, dostali jsme soupeře pod tlak a měli jsme hodně brejkových situací. Bohužel jsme žádnou neproměnili. Chyběl nám na hrotu Klesa.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Vengřinek [-] - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] - P. Žižka [-] , K. Hudeczek [-] , V. Heinik [-] , O. Pyclík [-] , C. De [-] (60. M. Krejčí [-] ) , J. Opatřil [-] , T. Dostál [-]

MFK Vyškov
M. Šustr [-] - V. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , F. Djaleu [-] , M. Sečkář [-] (36. M. Matocha [-] ) - L. Lahodný [-] , T. Langer [-] (87. F. Malár [-] ) , J. George [-] (72. . Ayissi [-] ) , D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] - M. Vintr [-]

ŽK: 49. P. Žižka , 53. M. Foltyn , 77. K. Hudeczek - 56. M. Vintr . ČK: 82. M. Vintr .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - VOSTREJŽ Ivan, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Očekávám také vyrovnaný zápas s remízovým koncem.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích