0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2019 18:00

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž se v čele neudržela


Branky


12

Po domácí prohře s Petřkovicemi přišla Kroměříž o průběžné vedení v MSFL

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozil ve 12.minutě domácí Cupák, jehož prudká hlavička šla těsně nad. Na druhé straně málem využil zaváhání Jíchy po centrovaném míči nůžkami zakončující Neumann, ale také jeho střela šla nad. Z následné rozehrávky si domácí hodně zavařili a po ztrátě míče a prudké střele Szotkowského musel Jícha předvést pohotový zákrok. Ve 22.minutě využil hostující Tomšů otevřenějšího prostoru ve středu hřiště, jeho první střela se ještě odrazila od domácího obránce, ale odražený míč už Tomšů ze 17 metrů napálil přesně k tyči na 0:1. Hanáci se ihned snažili o vyrovnání a z aktivity vytěžili nadějné situace. Silného střela šla jen do středu branky a po centrech ze standardních situacích nejprve hlavou minul Cupák a poté se neujalo ani zakončení Matouška. Také hosté se nechtěli nechat zahanbit a ve 39.minutě předvedli pěknou kombinační akci středem hřiště na jejímž konci byl sám před Jíchou útočník Szotkowski, ale domácí brankář jeho nedůrazné zakončení vyrazil nohou. Pěknou akci Hanáků zakončenou křížnou střelou Jelečka zmařil pohotovým zákrokem brankář Godula.

Druhá půle byla ve znamení optického, trvalého, ale také spíše platonického tlaku domácích. Hosté postupem času rezignovali na ofenzívu a soustředili se na ubránění jednogólového nádskoku. To se jim za ceny pozorné a obětavé definzívy nakonec podařilo. Domácí sice měli několik závarů po centrovaných míčích, ale žádnou vyloženou šanci si přes zhuštěnou obranu vytvořit nedokázali. Domácí zápas dvou celků z první trojky tabulky MSFL domácím tentokrát nevyšel. Hosté se zejména v prvním poločase přestavili jako rychlý a kombinačně zdatný celek, ale jejich vítězství se dá hodnotit jako šťastné.

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Jsme zklamaní, ale jedeme dál. Kluci zápas odmakali. Nevycházela nám finální fáze. Měli jsme hodně standardních situací a i míč často na svých kopačkách, ale v branku jsme to bohužel nezužitkovali.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] , D. Šmerda [-] (56. M. Moravec [-] ) - T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] , L. Motal [-] (70. V. Marchuk [-] ) - D. Krhut [-] , J. Silný [-] , M. Kovář [-] (76. D. Chytil [-] )

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - L. Kania [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] (83. D. Mládek [-] ) , M. Velner [-] , D. Smékal [-] (92. O. Moučka [-] ) , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (67. J. Ptáček [-] ) , R. Plesník [-]

ŽK: 84. P. Zavadil - 21. D. Smékal , 77. D. Tomšů , 87. L. Godula , 92. M. Neumann .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: Slabý Jiří - KŘEPSKÝ Michal, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž se vyhoupla do čela a po tomto kole v něm zůstane díky vítězství.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích