0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 15:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


14

Povedená akce ze samého konce střetnutí nakonec rozhodla duel Frýdku v Uherském Brodu. Soupeři dokázali hosté vrátit porážku z podzimu a díky přesnému zásahu Adama Varadiho z 87. minuty si do tabulky připisuje další tři body. Navíc brankář Kofroň má další vychytanou nulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco v předchozích zápasech to bývali spíše Valcíři, kteří na svého soupeře od úvodních minut vletěli, v Uherském Brodu měli zpočátku navrch domácí. „Bylo důležité, že jsme dokázali přežít jejich úvodní tlak. Ten trval nějakých deset minut, ale brankář Kofroň nemusel zasahovat,“ přiblížil úvodní minuty střetnutí trenér Valcířů Jan Žižka.

Hra se poté srovnala, ale ani jeden tým si cestičku za gólmanova záda svého soupeře najít nedokázal. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou. „Ta hra byla z obou stran taková kostrbatá. My jsme měli problémy hlavně v předfinální fázi, kterou jsme řešili možná až zbytečně zbrkle,“ řekl Žižka.

A jaké úkoly naordinoval trenér do druhého poločasu? „Hlavní úkoly byly, ať se naše hra hlavně zklidní, ať nejsme tak nervózní. Chtěl jsem, aby kluci začali hýřit větší aktivitou a hlavně ať jsou více na míči. Tohle jsme do puntíku splnili. Přebrali jsme otěže zápasu a pak zlepšenou hru potvrdili gólem v závěru,“ dodal frýdecko-místecký stratég. 

V úvodu druhé půle se nejprve do zakončení dostal Skwarczek, kterému k přesnému zakončení chybělo jen pár centimetrů. Na druhé straně zase nebezpečně zakončoval Ťok, jeho rána si rovněž cestu do branky nenašla.

V závěru si Valcíři přeci jen vynutili větší tlak. „Ke vší úctě k soupeři, možná mu začaly ubývat síly,“postřehl Žižka. V 87. minutě se skupinka našich fanoušků přeci jen dočkala. Střídající Duda krásně našel za obranou soupeře Varadiho a náš kanonýr dokázal prostřelit brankáře Dostála – 0:1!! Těsné vedení jsme pak už do závěrečného hvizdu rozhodčího Zaorala udrželi. Kromě důležitých tří bodů, které nás posunuly v tabulce již na čtvrté místo, jsme opět dokázali udržet čisté konto. Naše neprůstřelnost má nyní stav 613 minut!!

zdroj:wwwmfkfm.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku - Místku: Pokud to tak půjde do konce sezony, tak budeme jenom rádi. Natrápili jsme se, ale je to opět zápas s nulou. Opravdu krásný velikonoční dárek. V týdnu stále pracujeme na zlepšení naší hry. Jsme rádi, že ty body sbíráme a hlavně neinkasujeme. Chtěl bych ale hlavně poděkovat našim skvělým fanouškům, kteří nás znovu celý zápas hlasitě podporovali.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. David [-] , M. Vrága [-] , M. Pavelka [-] - F. Hruboš [-] (78. E. Hradil [-] ) , T. Ťok [-] , M. Blanař [-] (65. V. Dolina [-] ) , R. David [-] , M. Malenovský [-] , M. Mančík [-] (82. L. Jaroněk [-] ) - Š. Chwaszcz [-]

MFK Frýdek-Místek
Z. Kofroň [-] - D. Bialek [-] , P. Literák [-] , P. Hloch [-] - J. Hruška [-] (78. L. Duda [-] ) , T. Hykel [-] , M. Skwarczek [-] , M. Hýbl [-] , V. Mozol [-] (69. A. Mrkvička [-] ) - V. Vašíček [-] , A. Varadi [-] (91. L. Vychodil [-] ) -

ŽK: 77. M. Mančík - 48. V. Vašíček , 75. J. Hruška , 92. Z. Kofroň .
Počet diváků: 362. Rozhodčí: ZAORAL Vít - SILNÝ Zdeněk, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zkusím mírné překvapení. Frýdku se daří, ale v Brodě uhraje jen bod.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů