R. Baranek 32.
R. Baranek 93. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 15:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V derby se nakonec body dělily


Branky


32. R. Baranek , 93. R. Baranek (p.) - 12. O. Adamík , 59. O. Adamík
14

Všichni aktéři dnešního „derby“ utkání měli nepochybně ještě v paměti přesvědčivé vítězství domácích v Dolním Benešově v podzimním zápase. Ale jak to ve fotbale chodí, každý zápas je jiný a o tom se favorizovaní domácí přesvědčili na vlastní kůži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První varování přežil domácí favorit v 5. minutě, po centru Rubého orazítkovala střela Adamíka jenom břevno! V 7. minutě založil Baránek brejkovou akci, ale Ptáček se mezi tyče netrefil. Ve 12. minutě poprvé jásali hosté. Blahuta prošel nádherně obranou domácích a nadýchaný centr poslal Adamík nekompromisní hlavičkou do pravé šibenice – 0:1. Vyrovnání měl na kopačkách ve 20. minutě Szotkowski, ale Moravec svým tělem zakryl míč na brankové čáře! Ve 23. minutě kopal přímý kop Adamík, Ognjanov byl na místě, podobně jako Chvěja po střele Baránka z přímého kopu ve 25. minutě! Ve 32. minutě zaváhala obrana hostů s odkopem po autovém vhazování a Baránek nedal Chvějovi v brance žádnou šanci – 1:1. Domácí měli další gólovou šanci ve 38. minutě, ale hlavičku Szotkowského si Chvěja přilepil na svoje rukavice. Po prvním poločase odcházela obě mužstva do kabin za nerozhodného stavu.

Příznivci domácích už jásali v 55. minutě, ale Chvěja svým tělem připravil o gólovou radost Ptáčka. Nedáš – dostane znovu platilo. V 59. minutě zahrával Rubý rohový kop, našel nabíhajícího Adamíka a po jeho nechytatelné hlavičce šli hosté do vedení – 1:2! Domácí tento nepříznivý stav viditelně poznamenal jejich další hru. V 83. minutě děkovali paní štěstěně, že po přímém kopu Moravce střela Labudy těsně minula levou tyč u překonaného Ognjanova. Vyrovnávacím gólem neskončila ani hlavička Honiše v 87. minutě hry. O vítězství se však připravili hosté sami až v nastavené hře. Po zákroku brankáře Chvěji na pronikajícího hráče domácích se kopal v 93. minutě pokutový kop a Baránek se nemýlil – 2:2. Po závěrečném hvizdu se hosté v odvetě za podzimní porážku neradovali, naopak domácím spadl bod do „klína“ se kterým už ani největší optimisté nepočítali.

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Adam Levčík - trenér Petřkovic: Zápas se pro nás nevyvíjel vůbec dobře. Nechtěli jsme obdržet první gól, nakonec jsme ho dostali. Podařilo se nám sice vyrovnat, ale ve druhém poločase jsme znovu inkasovali. Dneska jsme nehráli vůbec dobře a radost můžeme mít jenom z toho, že jsme v nastaveném čase získali alespoň bod

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Dnešní zápas jsme si neuvěřitelným závěrem prodrbali sami. Kluci celý zápas dřeli, podali výborný výkon, bylo to derby, jak má být a my pak zasloužené vítězství promarníme nevídanou chybou a místo zisku tří bodů máme hubenou remízu. To nás bude ještě dlouho mrzet.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
O. Ognjanov [-] - M. Velner [-] , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , R. Plesník [-] , P. Tobiáš [-] (58. D. Mládek [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (70. O. Moučka [-] ) , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] , J. Ptáček [-] (63. L. Kania [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] , A. Karčmář [-] , J. Býma [-] (62. F. Labuda [-] ) , O. Haas [-] , M. Blahuta [-] , O. Adamík [-] (77. A. Baránek [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , D. Skroch [-]

ŽK: 48. D. Tomšů , 82. R. Baranek - 78. A. Karčmář .
Počet diváků: 491. Rozhodčí: Denev Alex - MACHAČ Lukáš, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Petřkovice si s Benešovem na domácím hřišti poradí. Benešov má doma velké hřiště a bude trvat než si zvyknou na podmínky v Petřkovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích