0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 11:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí opět bez bodu


Branky


13

Rýmařov zvítězil ve Valmezu díky prvnímu poločasu 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Rýmařov nakročil za vítězství již v prvním poločase, ačkoliv to tak dlouho netrvalo. Diváci si na první velkou šanci museli počkat do osmadvacáté minuty, která byla hned gólová. Středem hřiště dostal hostující kanonýr Tomáš Šupák ideální oblouček za obranu k doběhu a rovněž obloučkem přehodil domácího brankáře Potvrdil tak, že je nejlepším střelcem svého týmu. Pobořila a otevřel skóre utkání. O šest minut později vybohovali hostující hráči míč u pokutového území Valašského Meziříčí a z pravé strany se dostal míč do vápna k Tilkeridisovi, který již ve čtrnácté minutě přišel na hřiště za zraněného Furika. Chystal si dlouhou dobu míč, ale nakonec zakončil špatně. Míč se však dostal k Petru Navrátilovi, který jej z jedné přibližně z penaltového puntíku napálil za záda bezmocného Pobořila a bylo to už 2:0. O čtři minuty později, v osmatřicáté minutě bylo rozhodnuto. Po rychlé akci z vlastní poloviny dostal dlouhý míč za obranu střelec druhé branky Petr Navrátil, který přesprintoval bránícího hráče, dal si míč do šestnáctky a zakončil buď mezi nohy nebo pod padajícího Pobořila. Zvýšil tak ji na rozdíl tří branek a tento náskok si hostující celek vzal s sebou i do šaten.

Hned na začátku druhého poločasu mohl utkání zdramatizovat Furmánek, ale hlavičkou mířil mimo. Stejný hráč se zjevil sám před Kameníkem i v osmapadesáté minutě, ale hostující brankář svůj tým podržel a udržel čisté konto. V sedmasedmdesáté minutě byl naopak na druhé straně před Pobořilem Navrátil, ale jeho křížná střela mířila těsně vedle a rýmařovský hráč tak odmítl hattrick. Mrzet jej to nemuselo, protože skóre se již neměnilo a Jiskra vyhrála 3:0.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Nejednalo se moc o fotbalové utkání, ale pro nás jsou důležité body a bylo znát, že musíme vyhrát. Ze začátku to bylo nervózní od obou týmů. Ve druhém poločase nás podržel Kameník, ale také jsme mohli odskočit na více branek.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - A. Michálek [-] , J. Matyáš [-] , M. Kundrát [-] , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] (88. J. Koleček [-] ) , O. Bartozel [-] , A. Fojtík [-] , I. Pop [-] (33. Z. Sovák [-] ) , P. Furmánek [-] (73. D. Horáček [-] ) , V. Žilinský [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (14. N. Tilkeridis [-] ) , D. Dydowicz [-] , P. Kundrátek [-] , P. Navrátil [-] (82. D. Furik [-] ) , L. Kundrátek [-]

ŽK: 85. A. Fojtík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POPELÁK Luboš, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Rýmařov hraje dobře a napraví prohru s Uherským Brodem. Valmez je beznadějně poslední.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů