0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 11:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučínu vystřelil výhru Málek


Branky


13

Dvě branky Jaroslava Málka znamenaly výhru Hlučína 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání mezi domácí Viktorií Otrokovice a hostujícím Hlučínem čekali divácí na první vážnější akci téměř celý první poločas. V osmatřicáté minutě táhly Otrokovice akci po levé straně, ale ta skončila nepřesným centrem do pokutového ůzemí Hlučína. Následně z protiútoku, který byl vedený středem hřiště, přišla přihrávka na pravou stranu, kde měl hostující hráč čas a z jedné poslal přesný centr do vápna domácích a míč si našel Jaroslav Málek a otevřel skóre zápasu. Do šaten tak šli po prvním poločase šťastnější hosté, kteří vedli o jedinou branku 1:0. Mnoho šancí však první půle nenabídla.

Trenér Otrokovic reagoval na průběh zápasu poločasovým střídáním, ale domácím to moc nepomohlo. Ti hrozili hlavně ze standardních situací a v jednom okamžiku podržel hostující tým brankář Kodeš. Otrokovicím se však srovnat nepodařilo a tak přišlo razítko na hlučínské vítězství. Tři minuty před koncem kombinovali hlučínští fotbalisté na pravé straně a přes střed otočili hru až na levou stranu, odkud přišel opět centr do pokutového území a opět si dokázal míč najít Jaroslav Málek, který tak druhým gólem v zápase rozhodl o vítězství Hlučína 2:0. Domácí Otrokovice tak nadále čekají na první jarní vítězství. Od úvodní remízy s Líšní všechno prohrály a nebezpečně se blíží sestupovým příčkám.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Nejdůležitějším momentem bylo, že nás Kodeš podržel. Jinak domácí hrozili jen ze standardních situací. Za vítězství jsem nesmírně rád. Hráli jsme dobře po taktické stránce a na klucích bylo vidět, že chtějí vyhrát.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - P. Červenka [-] (46. R. Smékal [-] ) , T. Mlýnek [-] (63. M. Vašulka [-] ) , M. Telnar [-] , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Jasenský [-] , J. Koňařík [-] (74. M. Kutáč [-] ) , F. Markovič [-] , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Vengřinek [-] - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] - R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , T. Dostál [-] , O. Pyclík [-] (86. J. Massaniec [-] ) , C. De [-] (68. M. Krejčí [-] ) , J. Opatřil [-] (65. R. Dostál [-] ) , K. Hudeczek [-]

ŽK: 41. M. Malý , 46. F. Markovič , 52. J. Koňařík , 67. J. Kiška - 68. C. De , 75. T. Vengřinek , 85. J. Málek .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Mayer Jan - DROZDY Luboš, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Otrokovicím se na jaře nedaří a neuhrají nic ani proti Hlučínu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích