3:2p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná překvapivě zvítězila nad Nýřany


Branky


0

Poslední Třemošná, která už dlouho má jistotu sestupu dnes uhrála alespoň čestné vítězství. Kolo před koncem soutěže má pouhých 11 bodů a celkovou bilanci 32:100. Nýřany se prohrou připravili o možnost posunout se na sedmé místo a minimálně do příštího víkendu se musí spokojit s devátým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třemošná se před koncem sezóny nenechala zahanbit a povedlo se jí zvítězit. Po špatné první půli se dovedla Třemošná vzchopit v té druhé a dovedla vyrovnat a na penalty rozhodla. Naopak Nýřany asi celkem zbytečně ztratily dobře rozehraný zápas a tato ztráta je může mrzet. Nicméně ani jeden z týmů body v tomto ročníku soutěže už nikam významně neposunou.

Rozhodl jeden muž

Třemošná v první půli hrála dobrý fotbal. I když má už smutnou jistotu sestupu, tak držela s Nýřany krok a měla navrch. Góly ale střílely pouze Nýřany. V 14. minutě útočník hostů Aliyev Anar poslal Nýřany do vedení 0:1 a ještě v 41. minutě navyšoval vedení hostů na 2:0. Poločas skončil dle předpokladů a Nýřany kráčely pro 3 body.

Vyrovnání ousidera

Druhá půle navázala na tu první. Přesto, že domácí měli více ze hry, tak příležitosti měly především Nýřany. V 51. minutě záložník hostů Libor Šlégl neproměnil pokutový kop a ráz zápasu se od té chvíle změnil. Hosté v průběhu hry v pohodě střídali a měli pohodlný náskok 2:0. Jenže v 85. minutě po naprosto zbytečném faulu hostů Třemošná z pokutového kopu snížila na 1:2. Hosté značně znervózněli a v 90. minutě těsně před koncem zápasu Třemošná srovnala na 2:2. Hosté byli tímto velice zaskočení a obávali se nevyzpytatelných penalt.

Domácí to zvládli

Třemošná, která byla i přes horko ohromně psychicky nakopnutá, dovedla proměnit více penalt než soupeř a postarala se o velké překvapení. Hráči Nýřan ještě dlouho po zápase nevěděli, co se vlastně dělo posledních 5 minut zápasu, kdy promrhali svůj náskok. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Roman Stauber, hráč TJ DIOSS Nýřany: V první půli hrál lépe soupeř a my jsme dávali branky. Druhý poločas byl vyrovnaný. Nemám slov k tomu, měl to být vyhraný zápas. Nebýt naprosto nesmyslných chyb, tak bychom zvítězili.



Sestavy



TJ Nýřany B
F. Jany [-] - J. Cink [-] , P. Královec [-] , T. Kouba [-] (66. O. Stehlík [-] ) , J. Václavík [-] - R. Šteffel [-] , J. Šindler [-] , L. Šlégl [-] , E. Říha [-] , M. Kalibán [-] (57. M. Purkart [-] ) - A. Aliyev [-]

ŽK: 58. R. Šteffel .
Místo: Třemošná. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.