5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 10:15

20.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí odčinilo debakl


Branky


30. P. Dolejš , 32. D. Kostka (vl.) , 60. R. Demeter , 72. P. Simr , 73. P. Mucha
14

Domácí fotbalisté v týdnu v dohrávce podzimního kola zcela šokujícím způsobem podlehli doma Rýmařovu 1:6, na Spartaku o pár dní později si však spravili chuť. Ten odcestoval na Vysočinu bez zraněných Josla a Pospíšila a jen na lavičku usedl také tahoun Michal Šrom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas samotný se 30 minut odehrával na jedné či druhé straně, optickou převahu měl Velmez, ale ani Spartak se nenechal zahanbit. 

Domácí zahrozili ve 4. minutě, kdy Šuta napálil míč vedle branky, v minutě 10., kdy po spulpráci s Dolejšem Demeter z úhlu nepřekonal dobře vyběhnutého Jelínka. Na druhé straně v 18. minutě Jirka Koláčný namířil pěknou střelou těsně nad branku. Obdobně však vzápětí zahrozili i domácí Smejkalem, který taktéž namířil těsně nad branku.

V 30. minutě při nevinně vyhlížející skrumáži v našem pokutovém území našel rozhodčí Drozdy souboj, který vyhodnotil jako penaltový, a tak se proti naší brance zahrával pokutový kop. Ten provedl Demeter, ovšem brankář Jelínek na něj vyzrál a střelu vyrazil. K odraženému míči se však nejdříve dostal domácí Dolejš a uklidil jej do sítě 1:0.

Ještě nedoznělo snad ani hlášení domácího hlasatele a skóre se změnilo znovu, kdy tuctový centr nešťastně zasáhl ve skluzu David Kostka a usměrnil míč k tyči vlastní branky – 2:0.

Tyto dvě minuty totálně zprznily dosavadní snahu týmu a jen těžko se Spartaku zvedaly hlavy s chutí do dalších minut zápasu. Otupělou vůli hostujících hráčů využívali domácí k dalším akcím, které do konce prvního poločasu následovaly. 

Ty však brankou neskončily, neprosadil se v 34. minutě Simr z otočky, to byl úspěšnější Jelínek, tísněný Dolejš, jehož zakončení do prázdné branky vyškrábl z čáry Kostka a bez úspěchu zůstal brejk Dolejše s Demeterem v 44. minutě, kdy finální přihrávku zlikvidoval pozorným skluzem Jaroslav Zlámal. 

Za Spartak zahrozil v 35. minutě jedovatou střelou Koláčný, ale nadvakrát střelu zlikvidoval domácí brankář. 

Druhá půle dlouho zůstala za nezměněného stavu. V 59. minutě Filip Smrčka vyvezl balón, předložil jej nabíhajícímu Ondřejkovi, kterého v pokutovém území protihráč poslal k zemi. Pokutový kop pískl sudí Drozdy tedy i pro Spartak. Jeho exekuci si vzal na starosti Martin Vyskočil, ovšem jeho střelu brankář Tomáš Pokorný vyrazil a dorážku dokázali domácí zablokovat. 

Z výhody byl však trest - vzápětí totiž přišel brejk Velmezu, který zakončil střelou Demeter a upravil vedení domácích na 3:0.

Své vedení domácí pojistili poté v 72. a 73. minutě, kdy o fous prošla přihrávka na Simra, který tváří v tvář Jelínkovi nezaváhal – 4:0 a vzápětí upravil hlavou na 5:0 Mucha po rohovém kopu. 

Spartak pořád chtěl hrát a vytvořil si několik šancí, s těmi však nedokázal efektivně naložit. Proti samotnému brankáři se postupně neprosadili Smrčka, Koláčný ani Minář. 

Zápas tedy pro Spartak dopadl katastrofálně.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Těžko můžeme pomýšlet na body, když uděláme takové hrubé chyby, z toho dostaneme góly a své šance nevyužijeme. Myslím si, že jsme nejdříve hráli vyrovnanou partii, poté z přísné penalty a vlastního gólu byl poločas 2:0. Po změně stran máme výhodu pokutového kopu, hned z následného odkopu po nepochopitelné chybě dostaneme třetí gól a bohužel se z toho sesypeme. Dnes bohužel, i když nám domácí umožnili dost šancí, bychom branku asi nedali. Za stavu 4:0 nicméně měli domácí několik dalších šancí, takže vítězství jejich je určitě zasloužené. Říkám, musíme se soustředit na zápasy se soupeři kolem sebe, ale bude to těžké. Když vytváříme takové chyby, jako dnes, neporazíme ani tyto soupeře, my totiž těmi chybami porazíme sami sebe.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - M. Bouček [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , M. Kriegsmann [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , P. Pokorný [-] (70. P. Mezlík [-] )

SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Tureček [-] , J. Oulehla [-] (77. V. Rožek [-] ) , M. Vyskočil [-] (70. M. Minář [-] ) , J. Koláčný [-] , F. Smrčka [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-]

ŽK: 54. E. Smejkal - 29. V. Ondřejka .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Drozdy Luboš - VOSTREJŽ Ivan, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Hulín se zlepšil, Velmez zatím za očekáváním a to bude pokračovat.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích