M. Vintr 27. (p.)
M. Klesa 35.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

20.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov zdolal Otrokovice


Branky


27. M. Vintr (p.) , 35. M. Klesa - 59. J. Hladík
14

Těsné vítězství 2:1 si připsali fotbalisté Vyškova nad Otrokovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V osmnácté minutě jako první zahrozili domácí fotbalisté, když Lahodný našel přihrávkou Jeřábka, který z jedné vypálil, ale mířil pouze nad.  Ve 24. minutě se poprvé dostali do šance i hosté. Hladík se uvolnil a následně poslal krásný centr do vápna, kde bohužel jeho spoluhráči nezavírali zadní tyč. O minutu později získal míč Lahodný a po zasekávačce jej jeden z obránců podrazil a pískala se penalta pro Vyškov. O dvě minuty později ji přízemní střelou po své levé ruce proměnil, ačkoliv Semanko vystihl směr jeho rány. V šestatřicáté minuty odskočil domácí tým na rozdíl dvou branek, když se po pravé straně dostal do pokutového území jeden z domácích hráčů a následně našel krásnou a přesnou přihrávkou přes celé  vápno Michala Klesu, který už byl před odkrytou bránou, do které neměl problém poslat míč a uklidnit domácí fotbalisty, kteří díky tomuto gólu šli do šaten s dvoubrankovým vedením v zádech.

Po změně stran však Otrokovice rychle snížily a vykřesaly naději na nějaký bodový zisk. V devětapadesáté minutě dostal balon na středu hřiště Jan Hladík, který dostal dostatek prostoru, aby se s míčem mohl otočit a hostující hráč si to namířil rovnou do vápna, kam se prodral kolem bránícího hráče a střelou z hranice pokutového území nedal brankáři Šustrovi šanci. Na víc se však hostující celek nezmohl a musel se smířit s těsnou porážkou 2:1. Nadále tak čekají na bodový zisk. Vyškov naopak potvrdil tři body z Petřkovic, kde vyhrál minulý víkend vysoko 5:0.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Vítězství jsme si zasloužili za šedesát minut hry, zbytek nebyl z naší strany dobrý, ale máme tři body a to je důležité. přežili jsme šance Otrokovic, které sahaly po bodovém zisku, ale podržel nás brankář Martin Šustr.




Sestavy


MFK Vyškov
M. Šustr [-] - J. Krejčí [-] , F. Malár [-] , F. Djaleu [-] , M. Sečkář [-] (80. M. Matocha [-] ) , M. Hirsch [-] - L. Lahodný [-] , M. Jeřábek [-] , J. George [-] (58. . Ayissi [-] ) - M. Vintr [-] , M. Klesa [-] (90. V. Novotný [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - J. Hladík [-] , A. Jasenský [-] , J. Koňařík [-] , F. Markovič [-] (46. M. Vašulka [-] ) , M. Fiala [-] , T. Mlýnek [-] , M. Telnar [-] , P. Červenka [-] (72. M. Kutáč [-] ) , J. Kiška [-] , A. Bahounek [-] (58. R. Smékal [-] )

Počet diváků: 173. Rozhodčí: Mikyska Jan - DENEV Alex, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady volím jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích