Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

20.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín doma schytal debakl


Branky


14

Petřkovice zvítězily v Hlučíně 4:0,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začaly lépe hostující Petřkovice které se dostali v polovině prvního poločasu do vedení. V pětadvacáté minutě dostal ideální pas Marek Szotkowski, který si dal míč do tahu do vápna a střelou pravačkou na zadní tyč nedál domácímu brankáři Kodešovi žádnou šanci a otevřel skóre. Ještě hůře bylo domácím fotbalistům o čtyři minuty později, kdy Petřkovice rozehrály rohový kop z levé strany na krátko a následnou přihrávku po zemi na penaltový puntík zužitkoval levačkou střelou z jedné na přední tyč Radovan Lokša, který prostřelil hradbu těl před ním. Hostům tak krásně vyšla secvičená standardní situace. Ve druhé nastavené minutě rozehrávala Odra nepřímý kop z hranice malého vápna. Zeď stála na brankové čáře a po lehkém přistrčení míče pálil právě nad zeď Radim Baranek a míč proletěl mezi hlavami hráčů stojících ve zdi. Tady měl střelec i štěstí, protože nechybělo mnoho a domácím hráčům by se podařilo míč vyhlavičkovat. Do šaten se však šlo za stavu 0:3.

Ve druhém poločase bylo znát, že mají hostující fotbalisté nahráno a utkání je víceméně rozhodnuté.  Petřkovice Hlučín do žádných vážnějších šancí, kerými by mohl utkání zdramatizovat a snížit skóre nepouštěly. Nakonec dvě minuty před koncem samy udeřily. Po akci na pravé straně přišel nadýchaný oblouček na zadní tyč. Střelu z voleje ještě domácí brankář zlikvidoval, ale na následnou dorážku Jakuba Ptáčka už byl krátký. Petřkovice odčinily domácí porážku z minulého víkendu, kdy prohrály 0:5 s Vyškovem a na hlučínském hřišti vyhrály vysoko 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Srazily nás dvě slepené branky, po kterých jsme zkolabovali. Petřkovice hrály hodně zkušeně ze zajištěné obrany a na brejky a do žádné větší šance nás ve druhém poločase už nepustily, i když jsme chtěli se zápasem něco ještě udělat.




Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Mac [-] , T. Vengřinek [-] - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] - R. Štefek [-] (65. O. Pyclík [-] ) , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , C. De [-] (54. M. Krejčí [-] ) , J. Opatřil [-] , P. Žižka [-] (65. V. Heinik [-] )

FC Odra Petřkovice
O. Ognjanov [-] - M. Sporysz [-] , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , M. Velner [-] , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (69. P. Tobiáš [-] ) , L. Kania [-] (60. J. Ptáček [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (77. O. Moučka [-] ) , D. Smékal [-]

ŽK: 45. J. Mac , 90. K. Hudeczek , 90. J. Málek - 6. M. Neumann , 90. R. Baranek .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Dorušák Petr - SILNÝ Zdeněk, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování, volím remízu.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích