3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2019 18:00

20.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž zvítězila s Líšní a dotahuje ji


Branky


4. J. Silný , 8. P. Zavadil , 87. J. Silný (p.)
13

Vysokou výhru 3:0 si připsali fotbalisté Kroměříže v souboji s lídrem soutěže Líšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj druhého s prvním slibovalo páteční večerní utkání na stadionu na Obvodové ulici v Kroměříži. A Hanáci měli úvod jako z říše snů. Ve 4.minutě se po nešťatsném zásahu hostujícího Amoha snesl míč za hostující vysunutou obranu, z toho vznikla rychlá akce domácích, na jejímž konci předložil Okleštěk před prázdnou bránu Silnému, který ve skluzu otevřel skóre. A v 8.minutě už to bylo o dvě branky. Hosté zaváhali při nacvičeném signálu z rohového kopu domácích, míč propadl přes první tyč malým vápnem, kde jej důrazný Zavadil nekompromisně zavěsil do sítě. Rychlá, pohyblivá a také přesná hra Hanáků pokračovala a hosté měli velké problémy. Zejména po půlhodině hry vysel třetí gól domácích na vlásku. Silný pálil nad po Oklešťkově pěkné přihrávce a krátce nato pálil prudce v dobré pozici Krhut, ale také těsně mimo. Tuto zajímavou pasáž zápasu zakončil Okleštěk prudkou ránou z voleje, kterou hostující brankář chytil. Pak se ke slovu dostali také hosté, kteří ke konci poločasu projevili větší snahu o kontaktní gól do šatny. Ve 40.minutě ale pozorný domácí brankář Jícha nejprve chytil do koše prudkou ránu zpoza šestnáctky a o minutu později musel vyrážet druhý nepříjemný pokus hostů z Líšně.

Druhý poločas začal aktivní hrou domácích. Po rychlé akci a Silného vtipné patičce se k zakončení dostal Kovář, ale jeho přízemní ránu na přední tyč brankář vyrazil na roh. V 53.minutě šel Cupákův povedený volej těsně nad. A v 54.minutě předvedl pěknou ekvilibristiku s míčem ve vápně Okleštěk, ale jeho jemné zakončení šlo těsně vedle. Poté otěže hry začali přebírat hosté, kteří si vytvořili optický tlak, jenž byl do jisté míry ovlivněn také defenzivnějším pojetím hry ze strany Hanáků. Ti předváděli poctivé defenzivní zákroky a téměř do jednoho ukázali, že v případě potřeby umí přepínat herní styl během zápasu. Tato pasáž zápasu nebyla pro diváka až tak pohledná, ale ze strany domácích, kteří se doposud hodně vydali ze sil, byla účelná. Navíc se otvíral prostor pro nebezpečné brejky, ty ale zpočátku hatily drobné nepřesnosti a také hráči Líšně předváděli dobrý návrat a důraz v soubojích. V pravou chvíli podržel domácí brankář Jícha, který v 60. minutě vyrazil prudkou ránu Machálka a celkově oplýval velkou jistotou. Domácí brankář si pak poradil s několika nepříjemnými centry a střelami vesměs ze střední vzdálenosti. Zbytek střeleckých pokusů Líšně byl většinou hodně nepřesný. A tak jak už to bývá udeřilo ke konci zápasu na druhé straně. Tradičně výborně hrající obránce Jeleček vyvezl míč na útočnou polovinu, kde jej prostrčil Silnému mezi obránce, ten je v souboji přetlačil a byl zezadu faulován, načež se kopala penalta, kterou sám Jan Silný bezpečně proměnil. Zakončil tak další z řady velmi povedených jarních vystoupení Hanáků. Poděkování patří také domácím fanouškům, kterých sice přišlo poměrně málo, ale vytvořili velmi dobrou atmosféru.       

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Jsem rád, že jsme důležité utkání zvládli a že se soutěž trochu zamotala. Soupeř už není tak odskočený, pořád máme o co hrát Zdroj: https://kromerizsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/kromeriz-prejela-lisen-a-na-vedouci-tym-ztraci-pouze-tri-body-20190412.html. Kdybychom prohráli, nemělo by to už takový náboj. Ale nic není rozhodnuto. Víme, že body musíme sbírat dál. Dnes nám pomohl výborný nástup, když byl zčátek z naší strany perfektní. Ve druhém poločase jsme měli několik možností jak zvýšit náskok, ale žádnou nadějnou akci ani přečíslení jsme nevyřešili. Vždycky nám chyběla přesnější přihrávka. Hosté nehráli v poli špatně. Snažili se kombinovat, útočili v hodně lidech a místy nás zatlačili, ale my jsme všechno poctivou defenzivou zvládli. Líšeň jsme pustili do jednoho či dvou vážnějších momentů, jinak jsme všechno pokryli a v důležitém momentu nás podržel brankář Jícha. Zdroj: www.hanackaslavia.cz




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] , P. Zavadil [-] , D. Šmerda [-] - T. Okleštěk [-] (88. M. Moravec [-] ) , L. Motal [-] , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] (79. Š. Vyhlíd [-] ) , J. Silný [-] , T. Masař [-] (25. D. Krhut [-] )

SK Líšeň
F. Leznar [-] - J. Černín [-] (12. M. Bednář [-] ) , P. Demeter [-] , P. Vavřík [-] , T. Amoh [-] (25. T. Smejkal [-] ) , . Reteno [-] , T. Šperka [-] , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , L. Fall [-] (68. F. Krula [-] )

ŽK: 90. D. Šmerda - 50. M. Bednář , 87. P. Demeter .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - SLABÝ Jiří, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšni se moc nedaří a neprolomí to ani v Kroměříži.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích