3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekmíř na penalty zdolala Úněšov


Branky


0

Dvanáctý tým soutěže dnes hostil třetí mužstvo. Nekmíř si chtěla zajistit záchranu a do zápasu šla s plným nasazením. Po vítězství na penalty má na třináctý Pernarec náskok čtyři body a okresní III. třídu si zahraje i v příští sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku tohoto zajímavého zápasu rozhodovaly až pokutové kopy. Nekmíř musela obracet nepříznivý vývoj utkání a její hráči ukázali svojí bojovnost a ocelové nervy. Nekmíř do 30. minuty hrála v 10, poté nastoupil do hry útočník Martin Kohout. Od 65. minuty si přesilovku vyzkoušela Nekmíř, jelikož byl vyloučen záložník hostů Michal Mižár. Nekmíř navíc trápí zranění. V současnosti má zraněných 7 hráčů a 2 jsou na dovolené. Početní nevýhody a různá oslabení se nakonec ukázaly jako klíčové. Utkání se navíc hrálo při velkém vedru. Teplota se pohybovala okolo 35 stupňů!

Oslabení domácích

Prvních 30 minut zápasu bylo především ze strany Nekmíře velmi opatrných. Ve 20. minutě se zranil kapitán a záložník hostů Marek Mižár. Jeho místo nahradil Zbyněk Hlous. Poté nastoupil do hry v 30. minutě Martin Kohout a oba týmy byly v plném počtu. Poté se hra více otevřela. V 35. minutě kopal ze vzdálenosti 35ti metrů volný přímý kop útočník hostů František Dobrý. S jeho střelou si gólman domácích Tomáš Motyčka nevěděl rady a hosté šli do vedení. Po úvodním gólu se Nekmíř vzchopila ale do konce poločasu se jí vyrovnat nepodařilo. Hráči odcházeli do šaten za stavu 0:1. Ve 40. minutě obdržel za Nekmíř žlutou kartu záložník Ramadan Eiad.

Obrat Nekmíře

Po úvodním střídání hostů se v 50. minutě své šance chopil záložník domácích Pavel Sova. Nekmíři se podařilo zaslouženě vyrovnat. Ještě v téže minutě obdržel Pavel Sova žlutou kartu. O chvíli později v 63. minutě se vedení opět ujmuli hosté. František Dobrý opět dokázal, že nehraje v útoku náhodou a stav zápasu byl 1:2. Domácí dominovali na míči a Úněšov spoléhal na protiútoky. V 65. minutě obdržel červenou kartu záložník hostů Michal Mižár a domácí měli možnost vyrovnat z pokutového kopu. Exekutor Petr Gruber ale míč vyslal až do sousední vesnice Tatín a stav se pro tentokráté neměnil. Hosté se snažili ubránit svůj náskok a proto v 75. minutě sáhli po střídání, ale v 80. minutě se prosadil útočník domácích Martin Kohout a stav zápasu byl 2:2. V 90. minutě se ke přímému kopu postavil Jiří Todt ale jeho točená střela trefila poze břevno. To bylo celé dění druhé půle a schylovalo se k dramatickému rozuzlení zápasu.

Střelcem se stal i brankář

V pokutových kopech byla úspěšnější Nekmíř, za kterou si kopnul penaltu i gólman. Rozhodující penaltu kopal útočník Petr Gruber, který napravil dojem z 65. minuty. Nekmíř se mohla radovat ze zaslouženého vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Nekmíř
Pavel Čejka, trenér TJ Nekmíř: Byl to dobrý a velmi hecovaný zápas. Přesto, že jsme začínali v početní nevýhodě tak jsme hráli dobře. Pak jsme se v šatně hodně vyhecovali. Věděli jsme, že jsme lepší a s tím jsme šli na hřiště. Soupeř hrál zákeřně.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, hráč TJ Slavia Úněšov: Byl to vyrovnaný zápas. Měli jsme své šance na vítězství, ale nedovedli jsme je proměnit. Poté, co jsme dostali červenou kartu, jsme museli hrát na remízu.



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - P. Homola [-] , J. Todt [-] , V. Šoul [-] , R. Hansal [-] - P. Sova st. [-] , M. Mazanec [-] , T. Broschardt [-] , E. Ramadan [-] - M. Kohout [-] , P. Gruber [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Huml [-] , T. Huml [-] , T. Janda [-] , L. Ledvina [-] (46. D. Sopr [-] ) - D. Randa [-] , E. Eger [-] , M. Mižár [-] (20. Z. Hlous [-] ) , M. Mižár [-] - F. Dobrý [-] , L. Šutera [-] (75. F. Kovařík [-] )

ŽK: 40. E. Ramadan , 50. P. Sova st. . ČK: 65. M. Mižár .
Místo: Nekmíř.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.