Vrchovina získala tři body v nastaveném čase


Branky


15

V souboji s posledním Valašským Meziříčím si zajistila Vrchovina vítězství 2:1 až v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým mohl jít do vedení už ve druhé minutě, jenže Matulkova střela z úhlu, jenž mířila na zadní tyč, byla zblokovaná pouze na rohový kop. A tak udeřil hostující celek z Valašského Meziříčí. V osmé minutě si zpracoval míč na hranici pokutového území Adam Fojtík a brankář domácí Vrchoviny byl hodně venku z branky, čehož si hostující střelec všiml a obloučkem jej překonal. Valašské Meziříčí, které má v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy na svém kontě pouhé čtyři body drželi své vedení dlouho dobu a v první poločase přežili ještě tři gólové šance domácích. Tu největší měl v sedmadvacáté minutě Zbytovský, jehož střela skončila na břevně.

Ve druhém poločase se povedlo domácímu celku srovnat na 1:1. V pětašedesáté minutě na levém křídle napřáhl ke střele Michal Skalník a technickou střelou překonal vyběhnutého brankáře Valašského Meziříčí Pobořila. Byla to podobná situace jako při brance hostujícího týmu. Už to vypadalo, že si Valašské Meziříčí připíše po dlouhé době bodový zisk, bohužel pro ně přišla branka ve druhé minutě nastavení. Hostující obrana při kombinačn akci propadla a za její záda se dostal nejlepší střelec Vrchoviny Tomáš Duba, který šel sám tváří v tvář brankáři Pobořilovi a zkušeně zakončil na zadní tyčku a Vrchovina díky němu otočila v poslední chvíli zápas a připsala si důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Po vedoucí brance hostí nastaly pro nás velké komplikace. Brankář hostí likvidoval jednu šanci za druhou a když byl překonán pomohla mu tyč nebo břevno. Cením si obrovského úsilí, které mužstvo vyvinulo, aby otočilo výsledek zápasu. Díky za pomoc našim fanouškům, kteří nás hnali za důležitými body. zdroj: www.sfkvrchovina.com




Počet diváků: 310. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - MIKYSKA Jan, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2019 07:55
Hodnocení zápasu
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Valmez je beznadějně poslední a Vrchovina potvrdí roli favorita

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích