0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez se na výhru ve Valmezu natrápil


Branky


15

Valašské Meziříčí po debaklu s Kroměříží prohrálo s Velkým Meziříčím pouze 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedenácti minutách hry přišla první šance hostujícího Velkého Meziříčí, které zahrávalo rohový kop, po kterém se dostal jeden z jeho hráčů k hlavičce, ale domácí mladý brankář Pobořil vytáhl první skvělý zákrok. V osmnácté minutě přišla další nebezpečná střela těsně zpoza pokutového území, ta ale mířila těsně nad branku Valašského Meziříčí. O minutu později se hosté už ale prosadili. Po krásné akci středem hřiště, kdy si Simr pokryl na hranici pokutového území míč a rozdal jej na levou stranu do tahu Eduardu Smejkalovi, který se dostal do vápna, chtěl míč přihrávkou Simrovi vrátit, ale bránící obránce jeho pokus zblokoval, avšak Smejkal se opět dostal k míči a střelou z voleje po zemi na přední tyč otevřel skóre zápasu. Minutu před poločasovým hvizdem mohlo Velké Meziříčí vstřelit uklidňující gól, když se po zakončení dostali ještě k hlavičce, která ale mířila pouze těsně nad branku. O minutu později v pětačtyřicáté minutě mělo Velké Meziříčí stoprocentní šanci. Nadvakrát zakončovali, ale v obou případech zasáhl skvělý Pobořil a udržel Valašské Meziříčí na dostřel jediné branky a kousek od zisku překvapivých bodů. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Ve druhém poločase nebylo k vidění mnoho šancí. Valašské Meziříčí za celý zápas téměř nezahrozilo. Naopak Velké Meziříčí kontrolovalo míč i celou hru a zkušeně si pohlídalo vítězství za tři body, které vzhledem k postavení obou týmů v tabulce bylo povinné. Další branky však už hostující celek nepřidal a tak si odvezl pouze jednobrankové vítězství. Naopak Valašské Meziříčí zaznamenalo oproti minulému zápasu zlepšení.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Marian Bedrich - trenér Valašského Meziříčí: Brankář Pobořil dostal šanci a předvedl dobrý výkon, několikrát nás podržel. Pokud takhle budeme hrát i v dalších zápasech, tak něco musíme uhrát a vyhrát. Zápas vypadal mnohem lépe než předchozí.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - T. Dekleva [-] , F. Palo [-] (54. O. Kadla [-] ) , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , A. Fojtík [-] , I. Pop [-] (55. P. Furmánek [-] ) , V. Žilinský [-] , J. Kocián [-] , J. Matyáš [-] , M. Kundrát [-] (73. V. Vozák [-] )

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] (89. J. Dufek [-] ) , P. Pokorný [-] (69. L. Berka [-] ) , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-]

ŽK: 68. P. Furmánek - 70. P. Simr .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Popelák Luboš - KNEISL Zdeněk, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Paris Purzitidis
Tip experta: výhra hostů

Velmez sice na jaře nepředvádí nejlepší výkony, ale ve Valašském Meziříčí zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů