T. Josl 58. (p.)
1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž rozhodla do poločasu


Branky


58. T. Josl (p.) - 12. J. Silný , 22. T. Okleštěk , 37. J. Silný
15

o dvou úspěšných výsledcích v řadě čekal fotbalisty Spartaku oříšek – celek z vrchu tabulky ze sousední Kroměříže. Spartak, pokud chce pomýšlet na cestu tabulkou vzhůru, musí zkrátka bojovat o každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanácká Slavia však byla přetěžký soupeř a od začátku zápasu dřímala otěže hry. V 7. minutě zahrávali hosté rohový kop, který zakončil Lukáš Motal hlavičkou nad branku.

Od 12. minuty se začalo odvíjet skóre zápasu. To naší obranou prošel míč na nabíhajícího šutéra v dresu Hanácké Slavie Jana Silného, který přesnou ránou k tyči otevřel skóre 0:1.

V 21. minutě znovu do naší otevřené obrany vběhli Tomáš Okleštěk a Jan Silný, aby nakonec první jmenovaný další přesnou trefou potvrdil vedení sešívaných 0:2.

Jako přes kopírák si pak hosté počínali v 27. minutě, kdy po standardce Spartaku přešli do brejku, až nakonec volný Okleštěk v pokutovém území hledal pozici na nejlepší zakončení, které umístil ve finále vedle branky. 

Vzápětí do naší defenzivy vpadlo duo Marian Kovář – Tomáš Masař, zakončení poslal Masař skluzem vedle branky. 

Hluboký povzdech a nevěřícné zavrtění hlavou na bedra hulínských příznivců přinesla 37. minuta. Na půli byl faulován Kovář, z následné kolmé a svižné rozehrávky právě Kovář přiťukl k Silnému, který se znovu nemýlil a poslal Hanáky do bezpečného vedení 0:3.

Ve 42. minutě poté naší branku znovu ohrozil skluzem Masař, ale míč umístil jen do rukou pohotového Jelínka.

Zatímco první poločas zcela opanovala Hanácká Slavie, druhý se odehrával v režii Spartaku, který zkoušel s výsledkem něco udělat a vytvořil si optickou herní převahu. Hanáci se soustředili na defenzivu a trpělivou hrou moc Spartak do šancí nepouštěli, naopak hrozili z brejků. 

V 47. minutě Motal prostrčil míč na Kováře a následnou střelu Jelínek vyrazil na rohový kop. V 53. minutě se do dalšího zakončení proháčkoval Silný, střelu do prázdné branky vykopl pozorný Jaroslav Zlámal. 

Šanci na zdramatizování zápasu vykřesal Spartak v 57. minutě. Michal Šrom prostrčil míč na Václava Ondřejku, kterého v pokutovém území složil Tomáš Matoušek a rozhodčí Denev ukázal na značku pokutového kopu. Ten proměnil Tomáš Josl a stav se změnil na 1:3.

Hosté získali další šanci v 63. minutě, kdy uklouzl Zlámal a rázem se na Jelínka hrnul znovu Silný, ten však ani nadvakrát akci v branku neproměnil. 

Další zásadní vzrušení přinesl pak až závěr zápasu, kdy brejk Hanácké Slavie zakončil v 84. minutě střelou vedle branky Kovář. 

V 87. minutě se parádně prezentoval Jirka Oulehla, který natáhl ke střele z dálky, kterou brankář Filip Jícha vyškrábl na břevno. Zápas tedy skončil 1:3.

Zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Já jsem spokojený, vyhráli jsme zápas, který jsme věděli, že bude hodně náročný a pro nás důležitý, takže spokojenost je velká. Zápas ovlivnily naše rychlé góly, v prvním poločase jsme měli spoustu přechodů do útoků, měli jsme další šance, které jsme nevyužili, soupeř nám trošku nechával prostor pro to vedení útoku, takže to ten zápas ovlivnilo. V tom druhém poločase jsme si nechali zbytečně dát branku, ale ten zápas jsme prakticky dovedli do konce zkušeností. Za mne tedy spokojenost, brankových příležitostí jsme měli spoustu, je škoda, že ještě pár jsme jich nedořešili.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Blahopřeji Kroměříži k zisku třech bodů, i když jsme jim to hlavně v první půli hodně ulehčili. Vyráběli jsme individuální chyby, brejkové situace vedené Silným. Věděli jsme o nich a stejně jsme nebyli schopni je přerušit a dostávali jsme z toho góly. Za to jsem hráče určitě pochválit nemohl a v přestávce jsme si to museli vyříkat. Ta aktivita a chtění, tak se o body v boji o sestup určitě nehraje. Druhý poločas se to zlepšilo, byli jsme aktivní, na druhou stranu jsme však udělali zas takové dvě individuální chyby, že zase nás soupeř mohl potrestat a jen díky Jelínkovi se tak nestalo. Musím uznat, že na určitých postech má Kroměříž kvalitativně hráče na jiné úrovni, než my a to se projevilo. Nicméně zápas s Kroměříži nemůžeme teď brát jako měřítko, pro nás jsou důležité zápasy s přímými konkurenty o sestup.



Sestavy


SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - D. Kostka [-] , J. Zlámal [-] , F. Smrčka [-] , T. Josl [-] - J. Oulehla [-] , M. Šrom [-] , E. Sedláček [-] (52. M. Vyskočil [-] ) - M. Tureček [-] (69. M. Minář [-] ) , T. Pospíšil [-] (33. J. Koláčný [-] ) , V. Ondřejka [-] -

SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] - T. Okleštěk [-] (85. Š. Vyhlíd [-] ) , M. Cupák [-] , L. Motal [-] - M. Kovář [-] (90. M. Moravec [-] ) , J. Silný [-] , T. Masař [-] (70. D. Krhut [-] )

ŽK: 19. T. Josl , 75. V. Ondřejka - 24. M. Kovář , 56. T. Matoušek , 61. T. Masař .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Denev Alex - VOSTREJŽ Ivan, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Paris Purzitidis
Tip experta: výhra hostů

Hulín na jaře sbírá body, ale Kroměříž je pro mě favoritem.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích