3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň si připsala první jarní výhru


Branky


15

Domácí fotbalisté po podzimní části vládli tabulce a výrazným bodovým náskokem. Vstup do jarní části zatím vzbudil rozpaky, náskok se povážlivě ztenčoval! Právě proto mělo dnešní utkání pro domácí mimořádný význam.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A od počátečního hvizdu spustili domácí svou útočnou lavinu. V první čtvrthodině kopali celkem sedm rohových kopů, ale bez gólového efektu. V 10. minutě pálil Fall z vyložené pozice vysoko nad branku. Cíl minula i nádherná střela Kršky v 15. minutě hry. Hosté poprvé ohrozili branku domácích v 17. minutě, akci Pecucha zakončoval střelou Labuda brankář Leznar ji přilepil do svých rukavic. Tlak domácích byl drtivý. Ve 26. minutě zabránil gólu svým tělem na brankové čáře Haas po střele Machálka. Ve 28. minutě naservíroval gólovku Jambor Demeterovi, ale toho zradila střelecká muška. Ve 32. minutě se zaskvěl skvělým zákrokem brankář Chvěja po střele Amoha, dorážka Jambora těsně minula pravou tyč. Další vývoj zápasu pak ovlivnily následující minuty. Ve 37. minutě založil smrtící brejk hostů Karčmář, Pecuch nádherně prodloužil na nabíhajícího Býmu, jeho střela neomylně skončila v brance domácích, ale o gólovou radost připravil střelce praporek AR1….. Ve 39. minutě se šel po druhé žluté kartě předčasně sprchovat Haas, přísné vyloučení s příchutí pelyňku okomentoval zajímavě zkušený rozhodčí ligy, on by žlutou kartu nedal! Ve 44. minutě se domácí radovali z gólu. Dělovka Kršky se odrazila od břevna, odražený míč napálil Šperka do skrumáže a teč Demetera skočila v brance bezmocného Chvěji – 1:0.

Druhý poločas se změnil na dobývání branky oslabeného mužstva hostů. Adrenalin domácí lavičky a trenéra Machálka zvedali domácí hráči, kteří trestuhodně „vraždili“ i ty nejvyloženější gólové šance. Ve 47. minutě se netrefil do prázdné branky Jambor. V 54. minutě připravil o gólovou radost fantastickým zákrokem Chvěja, po akci Černína a střele Kršky kryl balón u levé tyče. V 62. minutě měli domácí výhodu přímého kopu z vyložené pozice však Krška trefil jenom dobře postavenou zeď. Na druhý gól čekali domácí až do 83. minuty. Smejkal poslal přízemní centr zprava před branku hostů a Machálek ze silně zavánějícího ofsajdu – praporek AR 1 však tentokrát zůstal u jeho nohy – posunul ukazatel na 2:0. Stav zápasu se ve zbývajících minutách ještě jednou změnil. Konečnou podobu výsledku dal v 88. minutě Krula – 3:0. Domácí tak poprvé na jaře slavili vítězství, hostům tato porážka hodně zhořkla.

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Pro nás byl dnešní zápas hodně komplikovaný. Po předchozích zápasech nejsme úplně v optimální pohodě. Dneska to byl z naší strany festival zahozených šancí. Dlouho nám trvalo, než jsme dali druhý gól, a to byla komplikace.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: První poločas výrazně ovlivněn přísným vyloučením po dvou žlutých kartách, které viděl jenom hlavní rozhodčí. K tomu neuznaný gól po odmávaném ofsajdu, který viděl jenom AR1. Druhý poločas už to bylo v oslabení velmi složité, k tomu druhý gól z postavení, které odmáváno kupodivu nebylo, hrát proti „dvanácti“ se dá jen velmi těžko!



Sestavy


SK Líšeň
F. Leznar [-] - D. Krška [-] , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , J. Černín [-] , . Reteno [-] (62. T. Smejkal [-] ) , T. Šperka [-] , D. Jambor [-] (71. L. Daněk [-] ) , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , T. Amoh [-] (58. F. Krula [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , J. Býma [-] (71. A. Baránek [-] ) , T. Gebauer [-] (9. M. Pecuch [-] ) , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , F. Labuda [-] (62. D. Skroch [-] )

ŽK: 19. O. Haas , 21. P. Rubý , 78. M. Blahuta . ČK: 39. O. Haas .
Počet diváků: 485. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MIKESKA Karel, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Paris Purzitidis
Tip experta: výhra domácích

Líšeň na jaře konečně zvítězí a bude to vyšším brankovým rozdílem.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích