0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2019 16:00

19.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hodoníně diváci branku neviděli


Branky


15

Hlučín v Hodoníně bez opory gól nedal a remizoval 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez svého nejlepšího střelce Dominika Krauta se musel obejít hlučínský trenér Alois Skácel. Exligový kanonýr dal v letošní sezoně sedm branek v devítí startech, ale hlavně v jarních bojích měl výbornou formu. Za tři zápasy se trefil hned pětkrát. Dvě branky při výhře 4:0 dal Valašskému Meziříčí, trefil se při prohře 3:2 v Hulíně a oba góly dal při prřekvapivé výhře 2:0 nad lídrem Moravskoslezské fotbalové ligy Líšní. V tomto zápase se ale Kraut i zranil a ve třiašedesáté minutě musel ze hřiště dolů. Když budeme počítat i poslední jarní kolo, tak se trefil ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech. V prvním poločase si hosté vytvořili dvě větší šance. Jednu měl De Carvalho a druhou Jaroslav Málek. Ani jednu z nich však nedokázal proměnit a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Ani po změně stran se 280 diváků, kteří si našli cestu na hodonínský stadion branky ani na jedné straně nedočkali. Domácí celek si ani žádnou vyloženější šanci nevypracoval. Konečné skóre zápasu bylo tedy 0:0 a Hlučín potvrdil vítězství proti Líšni jen z části. V dalším kole přivítá Hlučín na svém hřišti Odru Petřkovice, která nečekaně vysoko 0:5 doma podlehla Vyškovu. Hodonín zavítá do Dolního Benešova, jenž je jeho sousedem v tabulce a má stejně bodů, konkrétně dvaadvacet. Dolní Benešov prohrál v Líšni rovněž vysoko 3:0. Pro Líšeň to byla první výhra na jaře. Oba tyto duely se odehrají v sobotu.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Měli jsme šance a je škoda, že jsme je neproměnili. Mohli jsme vyhrát. Kraut hrál ve velké pohodě a určitě nám v dnešním zápase chyběl. Chtěli jsme potvrdit výhru s Líšní a bod je pro nás málo.



Sestavy


FK Hodonín
M. Novotný [-] - P. Fojtík [-] (68. T. Mareš [-] ) , K. Pospíšil [-] , L. Mareš [-] , . Piňa [-] (38. P. Dione [-] ) , M. Jakubek [-] (60. M. Opina [-] ) , F. Žák [-] , J. Hesek [-] , R. Sasín [-] , P. Bohun [-] , M. Suchý [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - J. Mac [-] , T. Vengřinek [-] - M. Foltyn [-] , J. Málek [-] - R. Štefek [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , O. Pyclík [-] (60. K. Jančík [-] ) , C. De [-] (68. R. Dostál [-] ) , J. Opatřil [-]

ŽK: 65. F. Žák - 60. T. Dostál , 70. K. Jančík , 88. T. Vengřinek , 88. J. Mac .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Machač Lukáš - ČERNÝ Dalibor, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Paris Purzitidis
Tip experta: výhra hostů

Hlučín v Hodoníně těsně vyhraje.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů