P. Simr 44.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 10:15

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brod i přes těžký los drží neporazitelnost


Branky


44. P. Simr - 82. F. Hruboš
16

Remíza se silnou Kroměříží, výhra v Dolním Benešově a teď remíza 1:1 ve Velkém Meziříčí znamená prodloužení série bez prohry Uherského Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší šance na skórování přišla hned po čtvrt hodině hry. V té době měl možnost domácí Šuta zahrávat pokutový kop. Jenže hosující brankář Dostál vytáhl skvělý zákrok a pokus domácího hráče zlikvidoval. Uherský Brod tak držel bezbrankový stav. Sám se dostal do dobrých příležitostí, v nich však Jaroněk a Marek David neuspěli a ani hosté tak skóre neotevřeli. Na straně Velkého Meziříčí se nejprve pokusem hlavou zastřeloval kanonýr Pavel Simr, ale trefil se až druhým pokusem minutu před poločasovou přestávkou, kdy nepohrdl pihrávkou Petra Dolejše, který se krásně zbavil bráncího hráče a poté míč předložill svému spoluhráči. Pro Simra to byl už jedenáctý gól v letošní sezoně, kterým se osamostatnil na čtvrté příčce tabulky střelců Moravskoslezské fotbalové ligy. A když ani po této brance ještě před poločasovým hvizdem neproměnil Brod další ze svých šancí, tak šlo domácí Velké Meziříčí do šaten s nejtěsnějším možným rozdílem a náskokem 1:0.

Ve druhém poločase se Uherský Brod začal dostávat daleko více do hry než v prvním dějství. Vytvářel si i více šancí. Dlouho se však nemohli hosté prosadit. Povedlo se jim to až ve dvaaosmdesáté minutě, kdy se dokázal prosadit svým čtvrtým gólem v sezoně Filip Hruboš. Hosté zaslouženě vyrovnali osm minut před koncem. Domácí se poté báli o výsledek dvě minuty před koncem, kdy ve vápně upadl Blanař, ale píšťalka hlavního rozhodčího se neozvala. V závěru utkání byla vidět snaha na obou stranách strhnout vedení na svoji stranu, ale an jeden z celků se neprosadil a tak se rozešly smírně 1:1. Uherský Brod tak držní jarní neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Dnešní utkání mohlo skončit jakkoliv. Záleželo na koho se usměje štěstí. My bod bereme, myslím si, že je zasloužený a pro nás i dobrý. V letošním roce se nám daří i když zápasy dotahujeme.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , P. Pokorný [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (54. L. Berka [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - L. Jaroněk [-] (68. E. Hradil [-] ) , F. Hruboš [-] (90. R. Josefík [-] ) , M. Mančík [-] (68. D. Sedláček [-] ) , T. Ťok [-] , M. Blanař [-] , R. David [-] - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 15. R. David .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Slabý Jiří - MIKYSKA Jan, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Brod vyhrál v Benešově a remizoval se silnou Kroměříží. Neprohraje ani tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích