1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 10:15

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov ztratil zápas v závěru


Branky


16

Až v poslední minutě zachránila Jiskra remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Uničovem a Rýmařovem mělo favorita v podobě domácích. Na hřišti to tak zpočátku nevypadalo. Jak se říká, žádné derby nemá favorita a pohled na tabulku nehraje roli. Tak tomu bylo i v nedělním dopolední na uničovském trávníku. Dlouhou dobu byla bitva velmi vyrovnaná. V osmnácté minutě byl poprvé překonaný Šupákem domácí brankář Uvízl, ale za něj zaskočil na brankové čáře stoper Bala, který míč stačil vykopnout a stav zůstal bezbrankový. Domácí hráči se na druhé straně dožadovali penalty po údajné ruce. Píšťalka hlavního rozhodčího Dorušáka však zůstala němá. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0. 

Ve druhém poločase držel opticky častěji míč na svých kopačkách Uničov, ale nemohl si vytvořit žádnou výraznější šanci. Naopak na druhé straně hrozila Jiskra. Hodně míčů nakopávala na útočníka Šupáka, který se statečně rval s domácími stopery. Největší šanci měl po standardní situaci hosující Kolísek, který hlavičkou orazítkoval Uvízlovu tyč. Na druhé straně přišel z levé strany centr nezvykle pravou nohou Krče přesně na hlavu kapitána Komendy, který poslal míč do protipohybu Kameníka a otevřel skóre. Na druhé straně akrobaticky nůžkami nezspěl Šupák, ale nakonec minutu před koncem dotlačil míč do sítě. V nastaveném čase pak Strnad z přímého kopu z dobré pozice minul těsně branku a tak se rivalové rozešli smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Remíza je pro nás ztráta. Měli jsme utkání dříve rozhodnout, takhle Rýmařov pořád cítil šanci. Potom jsme dostali gól z hloupé standardky, která ani nemusela být a my jsme ji podcenili.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Měli jsme více stoprocentních šancí než Uničov. Oni drželi více balon a nemělo smysl s nimi hrát nahoře, když tam mají technické hráče jako Bača a Ambrozek. Po prvním gólu to dostalo ten pravý náboj derby. Měli jsme alespoň dvě šance proměnit a ukázalo by se, jestli Uničov má sílu to otočit.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , M. Krayzel [-] , P. Purzitidis [-] - D. Bača [-] , J. Vichta [-] , J. Ambrozek [-] , P. Jeřábek [-] (56. J. Svoboda [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-] (80. P. Strnad [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , P. Ondruška [-] , P. Kundrátek [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , P. Navrátil [-] (67. N. Tilkeridis [-] ) , T. Šupák [-]

ŽK: 11. A. Krč , 87. J. Svoboda - 27. L. Kundrátek , 93. P. Kameník .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Dorušák Petr - KŘEPSKÝ Michal, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Uničov tohle derby zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích