0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina obrala o body Frýdek


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik změn musel provést trenér Valcířů Jan Žižka před utkáním na Vrchovině. Do základní sestavy se sice vrátil uzdravený středopolař Václav Mozol, nemoc ale naopak na hřiště nepustila krajního obránce Patrika Kaizara. A tak se na levou stranu obranné řady Frýdku - Místku přesunul Hýbl. Za vydatné podpory hostujících fanoušků se odehrála bojovná první půle, kdy si obě mužstva pár brankových příležitostí vypracovala. Frýdek - Místek tu největší měl v samém závěru prvního poločasu, kdy se po rohovém kopu dostal k hlavičce Vašíček, od něj putoval míč na zadní tyč, kde stál zcela osamocený Bialek. S jeho ránou si však domácí gólman Šmída poradil. Do šaten tak šli hráči obou týmů za nerozhodného stavu 0:0

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Valcíři hrozili převážně ze standardních situací, z kterých však nic kloudného nevymysleli. Naopak v 54. minutě musel brankář Kofroň vytáhnout jeden ze svých fantastických zákroků, když zneškodnil samostatný únik domácího Michala Skalníka.

Diváci se branky v tomto zápase mezi Vrchovinou a Frýdkem - Místkem nedočkali. Z Vrchoviny se tedy vrátili fotbalisté Frýdku - Místku s bodem, ale za to s třetím čistým kontem v jarních odvetných zápasech. V dalším utkání ještě loni druholigový celek opět čeká soupeř ze spodních pater třetiligové tabulky. V sobotu 6. dubna na stadion do Frýdku - Místku dorazí hráči Jiskry Rýmařov a soupeři má z podzimu rozhodně co vracet. Pro Rýmařov to bude druhý zápas v řadě na venkovním hřišti. V Uničově, jenž byl favoritem, dokázal uhrát sympatickým výkonem remízu 1:1, kterou zachraňoval v poslední minutě Šupák.

zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Na Válcíře jsme se dobře připravili, přečkali jsme úvodní tlak, s dobře organizovanou obranou. Dnešnímu utkání chyběly pouze góly. Hosté si přijeli pro jisté tři body, ale hráči, kteří dostali důvěru, ukázali svůj charakter. Bojovali, což vedlo k dílčímu úspěchu.

MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku - Místku: Remíza je podle mě spravedlivá. Bod musíme brát, jelikož jsme si těch brankových příležitostí tady moc nevypracovali. V té finální fázi to bylo tentokráte z naší strany takové nedůrazné. Přitom jsme zahrávali spoustu standardních situací, ze kterých jsme se však nedokázali prosadit. A to je škoda. Byly však i situace, ve kterých nás naopak podržel brankář Kofroň. Musíme si v týdnu zápas pořádně rozebrat, vybrat z toho to pozitivní a připravit se na další domácí utkání. Chtěl bych poděkovat našim fanouškům, kteří za námi i přes tu dálku znovu dorazili v hojném počtu. Snad jim doma odčiníme tenhle výsledek a potěšíme je výhrou.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Smetana [-] , J. Vašíček [-] , O. Vícha [-] , J. Batelka [-] - K. Skalník [-] , L. Michal [-] (79. M. Vopršal [-] ) , M. Svoboda [-] (59. R. Matulka [-] ) , L. Zbytovský [-] - T. Duba [-] , M. Skalník [-] (90. P. Duda [-] )

MFK Frýdek-Místek
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , P. Literák [-] (46. L. Duda [-] ) , D. Bialek [-] - M. Skwarczek [-] , M. Hýbl [-] , L. Vychodil [-] (63. P. Ságner [-] ) , V. Mozol [-] , T. Hykel [-] (88. T. Gomola [-] ) - A. Varadi [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 39. L. Michal , 55. L. Smetana , 88. M. Vopršal - 36. M. Hýbl , 85. P. Ságner .
Počet diváků: 395. Rozhodčí: Richtár Jaromír - GASNÁREK Michal, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Posílený Frýdek se chce vrátit do druhé ligy a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů