T. Ťok 78.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž opět ztratila


Branky


78. T. Ťok - 38. J. Silný
15

Po domácí prohře remizovala Kroměříž v Brodě 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu si vytvořily oba celky šance. Nejpprve ve druhé minutě netrefil branku jeden z uherskobrodských, následně po rohovém kopu nevstřelil svoji devátou branku v sezoně hostující Silný a stejně tak se neprosadil ve třinácté minutě domácí Chwaszcz. O deset minut později neotevřel skóre ani kroměřížský Tomáš Okleštěk. Na šance to bylo 2:2. Uherskému Brodu to do třetice nevyšlo, Mančík po centru Chwaszcze hlavičkoval mimo. Oproti tomu Hanácká Slavia se do třetice radovala. Ve 38. minutě se dostala do šance po pravé straně, odkud přišel centr na Jana Silného a ten uklidil míč k pravé tyči a stanovil tak poločasové skóre 1:0.

Devět minut po příchodu ze šaten vypálil přízemní ranou Hruboš a Jícha míč vyrazil. Byl z toho rohový kop. V 63. minutě pálil hostující Šmerda nad branku. O minutu později na druhé straně šla střela těsně vedle. V 69 minutě opět Jícha skvělým zákrokem proti Blanařově střele dostal míč na roh. V 75. minutě domácí brankář špatně vyběhl, ale Motal nedokázal míč lobem dostat do sítě a zvýšit náskok. V 78. minutě si navedl míč na střed Tomáš Ťok a krásnou ranou levačkou do šibenice vyrovnal. Na uherskobrodské umělé trávě tak bylo hned veseleji. Ve stejné minutě mohlo být hostům ještě hůře, protože se k dorážce dostal Chwaszcz a míč skončil v síti, ale byl signalizovaný ofsajd. Když se před koncem neprosadil ani Silný rozešly se oba celký nerozhodně 1:1 a každý z nich si připsal do tabulky po bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Měli jsme tam za stavu 1:0 několik dobrých momentů na zvýšení. Škoda, že jsme je nevyužili. Chyběl nám klid v koncovce. Problémy nám dělaly nakopávané míče a nezvládáme udržet čisté konto.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. Pavelka [-] , M. David [-] - M. Blanař [-] (77. L. Jaroněk [-] ) , F. Hruboš [-] (92. M. Malenovský [-] ) , R. David [-] , M. Mančík [-] (87. V. Dolina [-] ) - Š. Chwaszcz [-] - T. Ťok [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] - T. Okleštěk [-] (87. V. Marchuk [-] ) , M. Cupák [-] , L. Motal [-] - T. Masař [-] (77. M. Moravec [-] ) , J. Silný [-] , M. Kovář [-]

ŽK: 11. M. Kúdela , 77. Š. Chwaszcz , 89. F. Hruboš - 18. T. Jeleček , 52. M. Kovář , 85. D. Šmerda , 89. T. Matoušek .
Počet diváků: 277. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - ČERNOEVIČ Alexandr, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž bude chtít odčinit domácí prohru a v Brodě vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů