2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body z Rýmařova v režii Tomáše Duby


Branky


23. T. Šupák , 76. T. Šupák - 5. T. Duba , 10. T. Duba , 64. R. Matulka
15

V sobotu přivítala brána do Jeseníků – město Rýmařov novoměstské fotbalisty v sympatickém areálu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5. minutě po autovém vhazování Bači potáhl zleva míč na střed Matulka, utaženou střelou napálil levou tyč a Duba z plného běhu dorazil míč do sítě – 0:1. Stejný hráč o pět minut později dopresoval brankáře, který se mu snažil udělat kličku a Tomáš mu ji chytře vystihl – 0:2. Jenže také Rýmařov má v útoku značnou sílu, a to především v urostlé osobě 34-letého Šupáka. Ten ve 23. minutě svým důrazem v brankovišti snížil a krátce předtím naštěstí pro hosty hlavičkoval z malého vápna těsně vedle. Tři minuty před přestávkou pak tvrdou střelu Navrátila Kolář vyrazil a Batelka míč z čáry odklidil do bezpečí.

Po přestávce se hráči Vrchoviny vrátili ke kombinační hře se snahou otupit nástup domácích. A v 64. minutě přidali třetí gól, když Zbytovský vysunul do sóla Dubu, který tváří v tvář brankáři našel ještě před prázdnou bránou Matulku – 1:3. Rýmařov se ale nepoložil a až do konce utkání zle zatápěl nově složené novoměstské obraně. V 73. minutě lapil Kolář Dydowiczovu střelu, ale čtyři minuty poté špatně vykopl míč na hlavu útočníka Ondrušky, který tím vysunul do brejku Šupáka a po jeho lišáčkem zakončení bodlem bylo zaděláno na drama. V závěru domácí zahrozili ze tří standardních situací, při nichž měli výškovou převahu a pět minut před koncem až na brankové čáře hasil požár Kolář. Z přímého zápasu o momentálně nesestupovou 13. příčku MSFL přivezli fotbalisté Vrchoviny výhru a poraženému Rýmařovu tak v tabulce odskočili na 6 bodů. „Hodně důležité vítězství. Rozhodl o něm povedený začátek v režii Tomáše Duby,“ zdůrazňuje trenér Richard Zeman a dodává: „V přípravě na utkání jsme pracovali s dvěma předpoklady: že domácí po neodehraném mistráku v Meziříčí nebudou tolik rozehraní a že v přípravě nebyli prověřeni v obranné fázi. Vlétli jsme na ně a vyšlo to.“

zdroj: www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Hodně důležité vítězství. Rozhodl o něm povedený začátek v režii Tomáše Duby. V přípravě na utkání jsme pracovali s dvěma předpoklady: že domácí po neodehraném mistráku v Meziříčí nebudou tolik rozehraní a že v přípravě nebyli prověřeni v obranné fázi. Vlétli jsme na ně a vyšlo to.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (76. N. Tilkeridis [-] ) , P. Ondruška [-] , P. Kundrátek [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , P. Navrátil [-] (76. T. Němec [-] ) , T. Šupák [-]

SFK Nové Město na Moravě
M. Kolář [-] - D. Bača [-] (46. L. Smetana [-] ) , O. Vícha [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] - R. Matulka [-] (72. M. Skalník [-] ) , L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] , L. Michal [-] - T. Duba [-] (88. M. Vopršal [-] )

ŽK: 11. J. Kolísek , 31. D. Hleba , 39. D. Dydowicz , 87. T. Šupák - 41. D. Bača , 46. J. Batelka , 68. R. Matulka , 86. J. Vašíček , 90. M. Svoboda .
Počet diváků: 233. Rozhodčí: Mikyska Jan - SLABÝ Jiří, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Rýmařov by měl svůj první zápas na jaře vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza