0:2
(0:0)
60. P. Tejc
81. P. Tejc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 15:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy s problémy zvítězily v Pernarci


Branky


60. P. Tejc , 81. P. Tejc
0

Pernarec hostil lídra soutěže a podle očekávání měly Kozolupy s přehledem vyhrát. Kozolupy si po dalším zaváhání Líně mohly navýšit náskok v čele na dva body. Pernarec se dlouho bránil a kdyby proměňoval své šance, tak by mohl i zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes převahu Pernarce, který, ačkoliv je na předposledním místě, dovedl v první půli přehrát lídra soutěže Kozolupy, utkání skončilo dle předpokladů vítězstvím pro Kozolupy. Kozolupy měly v zápase o několik šancí více a zaslouženě zvítětily. Nicméně Pernarec se soupeře nebál a zasloužil si vstřelit alespoň čestný gól. 

Trápení favorita

Pernarec překvapivě držel s favoritem utkání krok a dovedl ho přehrávat. V 16. minutě z důvodu zranění musel Pernarec vyměnit obránce Radka Pokorného za Petra Uldrycha. I přes tuto komplikaci měl Pernarec stále více ze hry. Pernarec se dovedl dostat do šancí, ale jakoby mu gól v tomto zápase nebyl souzen. Koncovka trápila domácí celý první poločas. Není proto divu že stavu 0:0 se hráči rozešli do šaten. Jakub Šustr se dostal dvakrát a Miloslav Kopačka jednou do situace, kdy byli sami před gólmanem Kozolup, ale své šance zahodili.

Domácí polevili

Ve druhém poločase se Kozolupy vrátily do své obvyklé formy. I přes střídání na obou stranách se stále hrálo vyrovnaně a nerozhodně až do 60. minuty, kde se za hosty trefil útočník Petr Tejc a poslal Kozolupy blíž k vytouženým třem bodům. Pro hráče Pernarce toto byla velká rána. Po dalším střídání pro obě mužstva dostal v 80. minutě žlutou kartu obránce domácích Lukáš Dufek. Z trestného kopu za faul Lukáše Dufka se trefil v 81. minutě opět Petr Tejc a přidal pojistku k náskoku Kozolup. Pernarec poté otevřel, přitvrdil hru a začal více riskovat ve snaze prosadit se. Za faul domácích se v 82. minutě kopala penalta, kterou výborně chytil domácí gólman Petr Motyka. Více událostí nám zápas nenabídl a Kozolupy zvítězily 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký, TJ Sokol Pernarec: První půle byla naše. Bohužel jsme neproměnili naše šance a ve druhé půli nás zatlačili a se štěstím vstřelili dvě branky.

TJ Sokol Kozolupy
Ing. Jan Hucl, trenér TJ Sokol Kozolupy: Měli jsme více šancí a zaslouženě jsme vyhráli. Nemám co víc k tomu říct.



Sestavy


TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - V. Troch [-] , M. Dvořák [-] , R. Pokorný [-] (16. P. Uldrych [-] ) , L. Dufek [-] - J. Strnad [-] , V. Roučka [-] , F. Košan [-] , J. Hrubý [-] - M. Kopačka [-] , J. Schuster [-] (58. M. Pekar [-] )

TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - P. Kučera [-] , C. Masec [-] , P. Mráz [-] , M. Pešík [-] - J. Rajčáni [-] , M. Frič [-] , M. Janko [-] (60. V. Tugui [-] ) , T. Procházka [-] - J. Čech [-] (80. V. Jakovlev [-] ) , P. Tejc [-]

ŽK: 80. L. Dufek , 82. P. Motyka .
Místo: Pernarec. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.