1:1
(1:0)
56. M. Vintr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň znovu remizovala


Branky


15

Po remíze v Otrokovicích si Líšeň připsala stav 1:1 s Vyškovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Reteno Elekana ukazuje na začátku jara, že mu úvody zápasu sedí. V prvním utkání dal v prvních minutách dvě branky, v tom dnešní se dostal ve dvanácté minutě do šance a nebýt skvělého zákroku Martina Šustra, dokázal by opět skórovat. V šestnácté minutě se Líšeň dostala do rychlého protiútoku po pravé straně a Martin Rolinek poslal míč do pokutového území, kde si jej našel Tomáš Machálek a uklidil jej do horní poloviny vyškovské branky a Líšeň vedla 1:0. Po půl hodině hry byla po faulu na Elekanu odpískaná penalta. K pokutovému kopu se postavil jako správný kapitán David Krška, ale jeho střelu k pravé tyči vytáhl skvělý Šustr. Do šaten se tak šlo za těsného vedení domácí Líšně 1:0.

Jedenáct minut bylo odehráno z druhého poločasu, když 685 diváků sledovalo vyrovnávací branku Vyškova. V 56. minutě totiž přiletěl do pokutového území krásný centr ze středu hřiště a Marek Vintr neměl problém jej hlavičkou dostat mimo dosah brankáře Vítka, který ani nestačil reagovat. V 61. minutě nevyužil zaváhání hostů Tomáš Machálek, protože svůj únik zakončil pouze do tyče. Ještě dlouho se bude zdát Davidovi Krškovi i celé Líšni o Martinovi Šustrovi, protože právě domácího kapitána dokázal v posledních deseti minutách dvakrát vychytat a měl obrovskou zásluhu na tom, že Vyškov veze ze hřiště lídra tabulky bodový zisk za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: V prvním poločase to z naší strany nebylo dobré, hráli jsme špatně ve středu hřiště a děkovat můžeme pouze brankáři Šustrovi, který nás podržel a udržel tím naději na bodový zisk.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - M. Rolinek [-] (69. F. Krula [-] ) , P. Demeter [-] (81. V. Minařík [-] ) , L. Fall [-] , . Reteno [-] (88. D. Jambor [-] ) , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , J. Černín [-] , P. Vavřík [-] , M. Bednář [-]

MFK Vyškov
M. Šustr [-] - M. Sečkář [-] (34. J. George [-] ) , F. Malár [-] , F. Djaleu [-] , M. Hirsch [-] - L. Lahodný [-] , T. Langer [-] , D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] (46. M. Matocha [-] ) - M. Klesa [-] , M. Vintr [-] (83. J. Krejčí [-] )

ŽK: 45. J. Černín - 30. M. Hirsch , 63. M. Vintr , 64. F. Malár , 87. F. Djaleu .
Počet diváků: 685. Rozhodčí: Denev Alex - MACHAČ Lukáš, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: remíza

Myslím si, že by Vyškov mohl v Líšni uhrát remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích