2:1
(1:0)
85. M. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín si vyšlápl na Otrokovice


Branky


14

Otrokovice sice obraly o body Líšeň, ale v Hodoníně prohrály 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek se ujal vedení poměrně rychle. Po deseti minutách hry vyslal Petr Fojtík téměř od vlastní branky do úniku Michala Jakubka, který uspěl ve sprinterském souboji s dvěma obranci Otrokovic a co víc, zvládl ještě zpracovat balón a udělat kličku vyběhnuvšíímu Semankovi. I přes snahu a skluz hostujícího hráče dostal míč do sítě a Hodonín vedl 1:0. O tři minuty později to mohlo být o dvě branly, ale Kryštof Pospíšil trefil pouze boční síť. Po půl hodině hry si vytvořili dvě šance i hostující hráči. Nejprve Petráš vytáhl na rohový kop střelu Malého a následně Fiala netrefil ve stoprocentní šanci branku domácích. Minutu před koncem zachránil domácí tým před nepříjemným gólem do šatny brankář Petráš, který se vrhnul pod nohy hostujícího Vašulky a udržel poločasový stav 1:0.

V 57. minutě už Hodonín odskočil na rozdíl dvou branek. Jeden z hostujících hráčů se snažil udělat kličku Fojtíkovi, který jej však o míč připravil a následně jej potáhl až téměř k brankové čáře, odkud jej poslal přízemním centrem na Kryštofa Pospíšila a ten se z malého vápna nemýlil. Pět minut před koncem vykřesaly Otrokovice naději alespoň na bod. Po centru ze strany se hlavou prosadil Matěj Fiala. Bylo už však pozdě a na více se hostující fotbalisté nezmohli. Po nečekané remíze z Líšní tak na tento výsledek nenavázali a z Hodonína odjeli s prázdnou po těsné porážce 1:2, kdy ale snižovali až v závěru.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner - trenér Hodonína: Bylo to bojovné utkání, do kterého jsme dobře vstoupili, ale potom jsme už nehráli moc dobře. Soupeř hrál agresivně, což nám dělalo problémy. Měli jsme šance a hráči to odbojovali.




Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] (82. M. Opina [-] ) , K. Pospíšil [-] , L. Mareš [-] , M. Jakubek [-] (70. P. Dione [-] ) , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , T. Mareš [-] (74. P. Kyselka [-] ) , R. Sasín [-] , P. Bohun [-] , M. Suchý [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] (70. R. Smékal [-] ) , T. Mlýnek [-] , M. Vašulka [-] (46. J. Buchlovský [-] ) , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Jasenský [-] , M. Kutáč [-] (59. M. Telnar [-] ) , F. Markovič [-] , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

ŽK: 18. F. Žák , 81. K. Pospíšil - 90. M. Telnar .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Líkař Petr - PÁRAL Roman, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Hodonín využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů